EXCLUSIV. Naționala Moldovei la un pas de catastrofă aeriană!

ȘOCANT! Avionul cu care a plecat naționala în Georgia a fost la un pas să se prăbușească!

Toată lumea s-a bucurat de victoria naționalei Moldovei în amicalul din Georgia. Foarte puțini știu ce i-a costat pe jucătorii noștri acea victorie.

”Am jucat de parcă ne născuserăm din nou”, povestește unul dintre jucători, care a dorit să rămână în anonimat. ”După ce am văzut moartea cu ochii, jucam și mă bucuram de viață. Visam că trăiesc...”

Federația a ascuns faptul că avionul ucrainean care a fost închiriat pe bani puțini era în stare deplorabilă. Zgârcenia conducerii FMF a putut să ia viața unor tineri care vin să apere culorile țării.

”Cu vreo jumătate de oră înainte de aterizarea în Georgia, Igor Dobrovolski a realizat că ușa de rezervă a avionului, lângă care ocupase loc în fotoliu, a început să vibreze”, povestește aceeași sursă. ”În câteva secunde, prin crăpăturile ușii, a început să pătrundă un aer rece. Am anunțat imediat echipajul, dar aceștia ne-au răspuns că aparatele avionului nu arată nicio disfuncție.

Când s-au convins că ușa într-adevăr este în stare de avariere și se putea întâmpla o nenorocire, echipajul ucrainean ne-a ”sfătuit” să o blocăm cu orice preț. Stăteam 4 fotbaliști și sprijineam ușa cu picioarele ca aceasta să nu se deschidă. Așa am stat 20 de minute până la aterizare...”


Vă reamintesc, că președintele FMF, Pavel Ciobanu, nu s-a dus în Georgia motivând că avionul este mic și neîncăpător.

Imediat ce avionul a aterizat în Tbilisi, selecționerul Dobrovolski l-a sunat pe Ciobanu și i-a adresat niște complimente călduroase. Cei doi s-au certat rău la telefon, iar deplasarea la amicalul cu Belarus s-a făcut prin intermediul unei companii aeriene din Marea Britanie.

Comentarii

  1. OOOoooooo....teai trezit....iar tot rahatul il scoti din unghii si publici...cind oare ai sa scrii ca campionatul so inceput...ce se intimpla cu Nistru...despre meciurile din Europa League...si poti spune liber cine iti plateste pentru stirile estea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...
    Poate mai des ar trebui sa joace și sa se bucure de viață,...ca poate castiga si ei...altfel...
    Mi-a placut faza ca P.Ciobanu nu a plecat la Tbilisi, precum ca avionul nu e incapator...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu ştiu cum să reacţionez ca să comentez această informaţie. Am o stare ambiguă, aş vrea ca sursa ta să nu fi exagerat, dar am un dubiu că a cam făcut-o! O fi fost ceva în neregulă, dar cred că este exagerat. Să vedem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciobanu cand vra sa vorbeasca cu feciorasu ii da beepuri si acela il suna inapoi:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Socant, dar mai trebuie de investigat cazul. #

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici nu ştiu, e mai şocant sau e comedie pură :D.
    Pe mine m-a pufnit râsul, majoritatea însă au luat-o mai serios. Lăcomia lui Pavel Cebanu, combinată cu delăsarea jucătorilor noştri, care joacă numai după o frică serioasă :))
    Dintr-o parte ar trebui de criticat şi înjurat pe Cebanu, din altă parte poate de lăudat şi de recomandat mai des să închirieze aşa avioane, căci poate aşa ai noştri vor câştiga mai des la fotbal :)) .

    RăspundețiȘtergere
  7. ce poti bleaaa sa exagerezi daca zboara usa de la avion la inaltime ????/

    cujm poti sa exagerezi aici?

    RăspundețiȘtergere
  8. care dreaqu e sursa? ca asa pot scrie si eu multe stiri "exclusive" de rahat

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru cei invidiosi: ma bucur ca reusesc sa va scot din fire :))) Chiar primesc o placere :))) Pe de alta parte mi-e mila de voi pentru ca toata viata voastra ati lins blidele si ati mancat doar ce a mai ramas de la altii.

    Fac acest blog pentru ca imi place si scriu aici tot ce doresc si cand doresc. Cine vrea - ma crede, cine nu - treaba voastra. Nu va obliga nimeni sa-l cititi si nici nu va datorez nimic.

    Iar primului anonim ii doresc sa castige si el toata viata lui atatia bani cati castig si eu de pe urma acestui blog.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa o investigatie blitz, ii dau dreptate lui Sandu. A fost asa ceva despre ce se vorbeste aici, poate nu tineau 4 usa, da probleme au fost. Asta e tot ce pot spune la moment. La noi in tara nici nu cred ca vom mai putea spune multe lucruri, se va inchide totul momentan.
    In ceea ce-i priveste pe Anonimi scrimi si ei exact asa cum Ciobanu se exprima, sunt din aceeasi tagma. Le-as zice eu unde i-am vazut...

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu stiu unde i-ai vazut!!! :-) dar nu mai spun, pentru ca si ei stiu bine unde au fost vazuti:-)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune