GSP TV a împlinit un an!

Postul de televiziune care dă meciurile din campionatul României, GSP TV, face astăzi un an de zile! GSP TV este cel mai recent post de televiziune al INTACT Media Group. Lansat în vara anului 2008, după ce consorțiul RCS-RDS- Antena 1 a câștigat drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga I, GSP TV nu și-a limitat oferta doar la fotbal, propunând transmisiuni, documentare și emisiuni aparținând unei varietăți de zone de interes din lumea sportului.Punctul forte al GSP TV, pe lângă difuzarea partidelor din Liga I, îl reprezintă cea mai consistentă ofertă de știri, dezbateri și interviuri inedite, realizate de o reputată echipă de jurnaliști și producători sportivi.

Clubul GSP cu Radu Naum, Smiley TV cu Cătălin Oprișan, All Goal cu Emil Grădinescu, Recursul Etapei cu Ovidiu Ioanițoaia, Zona Verde cu Andrei Vochin, Al 12-lea jucător și Culise cu Dan Udrea, Pariori cu Dan Bâra, Banca de reserve cu Anca Rusu – sunt emisiunile de pe GSP TV, care nu te lasă să pleci din fața televizorului.

Cel mai important talk-show al GSP TV, care tratează atualitatea din jurul principalului eveniment, de luni până vineri, este realizat de Costin Ștucan și se numește Contraatac. Alături de Decebal Rădulescu, Costin Ștucan a reușit să-l facă uitat atât pe Ioanițoaia, cât și pe Horia Ivanovici, cunoscuți mai mult microbiștilor din Moldova.
L-am cunoscut pe Ștucan în anul 2001, în Cipru, unde naționala Moldovei se afla într-un turneu internațional. Un băiat modest, care pe atunci era reporter la ProSport. Îmi amintesc că mergeam în camera de hotel unde se cazase Costin și fotoreporterul de la ProSport. Încă atunci, în 2001, colegii din România scriau materialele și le paginau direct în camera de hotel, de unde le transmiteau mai departe la redacție prin internet. În Moldova nici astăzi nu s-a ajuns la o astfel de performanță.

Comentarii

  1. Apelul meu:
    Implică-te! De tine depinde cum ne vom simţi la 30 iulie!

    Fii la înălţime şi prinde Valul Schimbării de pe 29 iulie 2009. De tine depinde cum ne vom simţi a doua zi, la 30 iulie 2009, şi în continuare. Acum este nevoie de tine! Convinge-ţi rudele, prietenii, colegii şi vecinii să meargă la secţia de votare şi să voteze PL, PLDM sau AMN. Pentru ca pe 30 iulie să ne bucurăm împreună.
    Pune punct terorii, violenţei şi fărădelegii comuniste. Fii puternic şi victorios! Acum poţi influenţa viitorul. Implică-te şi contribuie eficient!
    Creează lumea pe care o meriţi: liberă, demnă şi prosperă! Fii la înălţime şi prinde Valul Schimbării, pentru ca pe 30 iulie să te trezeşti cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-ti mai puneai si tu poze cu taranu ala de stiucan .
    hahahaha
    e bun blogu tau ,dar ia-o mai usor cu idolatria fata de toti taranusii de aici din Romania ,gen Mimi stoica si alti indivizi !

    oricum ,salutari fratilor nostrii de peste Prut !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune