Super-Steaua!

Aseară am văzut o Stea la care demult visez. Ultima dată mi-a plăcut Steaua atât de mult în perioada când antrenor era Protasov. Italianul Bergodi a reușit într-o perioadă foarte scurtă să readucă spiritul și stilul de joc caracteristic pentru cel mai titrat și cel mai iubit club românesc de fotbal.

Onicaș, Ninu, Ionescu, Stancu și polonezul care mi se împleticește limba când încerc să-i pronunț numele le-au demonstrat scoțienilor de la Motherwell o lecție de fotbal modern, cu pase dintr-o bucată, scheme de joc însușite la perfecție și mentalitate de învingător. Cum a recunoscut și un ziarist scoțian după meci, s-a văzut diferența dintre o echipă mare și una care a ajuns în cupele europene datorită premiului fair-play instituit de UEFA.

Mi-a plăcut mult de tot Steaua de aseară. Chiar dacă unii zic că a avut în față un adversar modest. Să nu uităm că acești scoțieni au umilit Flamurtari cu 8:1. Iar acest scor spune ceva. Cei care au văzut meciul de aseară știu că scoțienii au alergat de mama focului și s-au bătut pentru fiecare balon. Ăștia sunt britanicii. Iar ca să pasezi atât de lejer și să creezi atâtea faze în viteză în fața unui adversar foarte mobil, trebuie să poți. Să ai valoarea s-o faci. Steaua a demonstrat că are valoare.

Am revăzut aseară echipa de care m-am îndrăgostit acum 23 de ani. Steaua! Cred că în acest an Steaua va lua titlul în România. Forza Steaua!

Comentarii

  1. Sa stii ca si eu cred ca adversarul nu i-a pus prea mari probleme, desi Steaua intradevar a jucat bine, foartwe bine pe alocuri, dar eu cred ca atunci cand vor veni adversari cu experienta, atunci se va vedea adevarata fata a echipei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, un jurnalist-blogger din Brazilia îţi sugerează să instalezi pe blog codul GoogleTranlate, ca să te poată citi. Iată sugestia lui: http://eleonora-lisnic.blogspot.com/2009/07/alegatorii-din-chisinau-au-preferat.html#comments
    Ia codul de aici: http://translate.google.ro/translate_tools?hl=ro

    RăspundețiȘtergere
  3. ba moldovene !tu tii cu tot ce e "stricat "aici in Romania ?!?!ba cu gesepe ,acuma vad ca esti si cu steaua .....
    Tine tata cu Zimbru sau cu Dacia ,sau cu Nistru ,si nu-i mai ridica atata in slavia pe steaua .
    Au batut o echipa semi-amatoare si deja numai conteniti cu laudele !

    in rest s-auzim de bine !de ambele parti ale Prutului

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa ai dreptate si sa castige Steaua titlul anul asta!!! Forza Streaua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonime(din dreapta Prutului) de ce esti obraznic? De ce nu tii tu cu Tricolorul Breaza sau Kaproni Boldesti? Cine te crezi ca sa-ti permiti sa inveti pe altii fotbal sau sa indici cu ce echipe sa tina. Desi sunt dim Moldova sunt stelist din 1986. Tu? cred ca cu greu aduni 17 ani de viata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune