Va salva frumusețea Moldova?

Diana Curmei - Miss Italia nel Mondo 2009!

Focoasa Miss Moldova, Diana Curmei (19 ani), i-a dat gata pe italieni, le-a luat mințile și i-a trimis pe toți la… culcare. Acum italiencele nu vor mai avea parte de sex cel puțin 3 zile. Cam până azi, ținând cont că s-au scurs câteva zile de la victoria superbei Diana de Chișinău la Miss Italia nel Mondo.

”Am primit coroana din mâinile principelui Emanuele Filiberto de Savoia, președintele juriului, care mi-a spus că, de la începutul concursului a ținut cu mine!..”, spune Diana.

”Am simtit o mare mândrie pentru poporul meu.” Dacă e sincer, atunci jos pălăria!

Diana s-a ales și cu niște premii substanțiale. Un contract anual cu o casă de modă și altul - cu o firmă de automobile, precum și un contract cu televiziunea RAI. În plus, o societate italiană i-a asigurat corpul contra sumei de un milion de euro.

Sper să nu-și rupă vreun picior sau vreo mână întâmplător, că va fi nevoită să încaseze un milion de euro. Nu de alta, dar ce va face, săraca, cu atâția bani.

În rest, bravo, Diana! Măcar la ceva suntem și noi mai buni ca restul.

Comentarii

  1. SANDU TOT TIMPUL A AVUT GUSTURI BUNE :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur si eu de acest succes, repurtat de Diana. Cu atat mai mult, apreciez ca se identifica cu moldovenii. Nu stiu ce alt succes in crearea imaginii pe plan international a avut RM.
    recent, Medvedev a dispus sa fie constituita o comisie de creare a imaginii Rusiei. nu stiu ce o sa reuseasca ei, noi deja facem pasi inainte...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune