Cea mai sexy reporteriță de sport

Spanioloaica Sara Carbonero, 25 de ani, de la postul iberic Telecinco, a fost aleasă cea mai frumoasă reporteriță de sport din lume. Carbonero a detronat-o pe americanca Erin Andrews, regina topului din ultimii doi ani. Clasamentul este întocmit anual de revista FHM.
În Moldova nu prea avem reportere de sport. Mai bine zis, avem, dar foarte puține. Majoritatea dintre ele preferă să îmbine sportul cu alte domenii. Vă propun în continuare să desemnăm împreună cea mai sexy reporteriță de sport de la noi.

Nelly Ioncu este cea mai experimentată reporteră sportivă din Republica Moldova. Dacă nu mă înșel, la un moment dat, prin anii 90, era singura reprezentantă a sexului frumos printre cronicarii de sport. A colaborat de-a lungul timpului cu ziarul Fotbal Hebdo, a prezentat știrile sportive la Moldova 1, iar acum este reporter și prezentatoare a știrilor din sport la NIT.

Dina Coroleva. Despre ea putem spune același lucru, numai că Dina reprezintă partea stângă a Nistrului. Are peste 10 ani experiență la TV din Tiraspol. Vorbește perfect atât limba rusă, cât și română. Este prezentă la toate meciurile importante și se pricepe la fotbal la fel de bine ca un bărbat.

Oxana Iuteș a prezentat un timp știrile din sport la Pro TV Chișinău. Era în paralel și reporteriță de sport. Se descurca de minune și chiar putea lejer să le facă concurență colegelor de la București. Oxana a dispărut din anturajul sportiv odată cu apariția lui Nicu Timofti. Totuși, uneori, o mai putem vedea la câte un meci de fotbal mai important.

Oxana Șerban a prezentat timp de câțiva ani știrile din sport la Pro TV, în jurnalul rus. Asta chiar dacă vorbește la fel de bine limba română. În prezent este prezentatoare de știri la postul TV7. Are stil și o considerăm ”de-a noastră”, mai ales că a alergat și ea cu microfonul în mână pe la stadioane.

Natalia Cheptene (Pro TV) cochetează destul de des cu evenimentele sportive. Nu o putem numi reporteriță de sport 100%, dar 50 la sută, cu permisiunea voastră, propun să-i dăm. Astfel, am inclus-o și pe Natalia în această listă drept recompensă pentru cei câțiva ani de prezentare a știrilor din sport la jurnalul de limbă rusă de la Pro TV.

Ecaterina Iavorschi a colaborat timp de câțiva ani cu săptămânalul Sport Plus. S-a axat mai mult pe sportul monden, dar a avut și materiale tematice. A încercat o experiență la TV. Deocamdată rămâne promisiune, care sperăm să se realizeze.

Cristina Buceațchi este fiica președintelui Asociației Presei Sportive din Moldova, Nicolae Buceațchi. A colaborat cu mai multe ziare și reviste de profil, continuând meseria tatălui. În special s-a remarcat cu mai multe materiale postate în ziarul Sport Plus.

Cam acestea ar fi fetele, pe care vă propun să le votați în sondajul de pe acest blog. Câștigătoarea va primi un premiu-surpriză, despre care veți afla tot aici.

Comentarii

  1. Toate sunt frumoase. Dar alege Sara Carbonero.

    RăspundețiȘtergere
  2. Muito lindas Sara Carbonero e Oxana Serban.

    Abração Sandu Grecu.

    Este o plăcere să viziteze blog-ul dvs., mai ales atunci când aveţi atât de multe femei frumoase aici. Am găsit cele mai frumoase si Sara Carbonero Oxana Serban, sunt uimitoare. Recunoscător pentru vizita la blog-ul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sara Carbonero alege dacă trebuie să alegeţi doar una.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au votat în Oxana Serban, din moment Sara nu este în sondaj.
    Iarta-ma confuzie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca Natalia Cheptene nu trebuia inclusa in sondaj.... e frumoasa dar nu din sport :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu : Mulheres muito bonitas .É difícil escolher uma .Você deveria fazer uma seleção moldava de mulheres bonitas .Se todas as mulheres moldavas forem assim ,vou me mudar para seu país e me casar outra vez.Abraços

    RăspundețiȘtergere
  7. I understood now, it is Romanian, i like this post.

    RăspundețiȘtergere
  8. Igor, din lipsa de alte "cadre" :))) am inclus-o si pe Natalia. Am explicat de ce.

    MatteJerry, Pro TV este si in Republica Moldova

    RăspundețiȘtergere
  9. Oi Sandu, obrigada pela visita!
    Abraço

    RăspundețiȘtergere
  10. I prefer Sara...!!!
    I would like to propose an exchange of links. The blog is dedicated to vermelhodeluta.blogspot.com Club Náutico Capibaribe, Recife / PE - Brazil.
    I look grateful for the contact and attention. Greetings, FLJ.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu le-as alege pe Natalia Cheptene si Oxana Serban,doar ca Oxana nu mai e la pro tv,ci la un alt post-TV7 cae retransmite postul rus NTV

    RăspundețiȘtergere
  12. Avtaru spasibo bol`shoe!!!Poprobuem vzgleanut` s raznyh pozitsii,na etu otli4nuiu ideiu:ne ho4iu pokazatsea pridir4ivym no...,vo pervyh ne sovsem gramotnye foto,naprimer u Oxany Șerban,raspredelenie sveta ne sovsem ravnomerno,4to sozdaiot opredeleonye iskajenia.U Ecaterina Iavorschi,foto meagko govorea,srednego ka4estvo,u Oxana Iuteș i Natalii Cheptene foto sdelany v studii,sootvetstvenno velis` 4erezmernye grimeornye raboty,nu o ravnomernom raspredelenia sveta,i re4i ne mijet byt`.Tak 4to avtor v takom shepetil`nom dele,kak "sexi reporteriță de sport"nujen bolee gramotnyi,stadartizvanyi podhod po nektorym kriteriam(li4noe mnenie).Glavnoe ne dohodit` do global`nyh fotosesii ;),bez fanatisma.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da!,zabyl po povodu kriteriev i niuansov obrashaites` http://www.torrentsmd.com naiti polzovatelei PROF_OG P.M. -- li4noe soobshenie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune