Olympiakos vine pe Zimbru



Adversara Sheriffului din ultimul tur preliminar pentru Champions League, Olympiakos Pireu, va face luni seara, 17 august, un antrenament pe stadionul Zimbru. Antrenamentul va începe la ora 18, cu o oră mai devreme fiind programată o conferință de presă la hotelul Leogrand cu participarea antrenorului Temuri Ketsbaia și probabil 1-2 jucători.

Directorul sportiv de la Olympiakos, Kyriakos Dourekas, a rămas încântat de condițiile oferite de Zimbru. Dourekas a avut ieri o întrevedere cu conducerea Zimbrului, președintele Andrei Cecetov și directorul general, Gheorghe Juravel.

Echipa greacă va sosi la Chișinău luni dimineață. O parte din delegația oficială de 80 de persoane se va caza la hotelul Nobil, iar restul, inclusiv jucătorii și staful tehnic vor sta la Leogrand.


Cei mai cunoscuți jucători de la Olympiakos sunt Mellberg și Maresca, ambii trecuți pe la Juventus Torino, portarul Nikopolidis (foto), campion european cu Grecia, polonezul Zewlakow (Anderlecht), Raul Bravo venit de la Real Madrid sau brazilianul Dudu adus de la CSKA Moscova pentru 7 milioane de euro!

Comentarii

  1. sa inteleg ca de pe urma succesului sherifului profita Zimbru...se mai imbogateste oleaca

    RăspundețiȘtergere
  2. Profita tot fotbalul moldovenesc. Toate echipele vor castiga mai mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Parcai vad pe cei de la Sheriff cu coada intre picioare dupa meci:D.......grecii fac un 3-0 si un retur linishtit la Atena:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune