sâmbătă, 29 august 2009

Pavel Ciobanu: „Fenerbahce şi FC Sheriff sunt favoritele grupei”

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Ciobanu, consideră că Fenerbahce Istanbul şi FC Sheriff sunt favoritele grupei şi au şanse mari să se califice în primăvara europeană.

„Toate grupele sunt de aceeaşi valoare. Eu cred că din grupa din care face parte FC Sheriff turcii de la Fenerbahce pornesc cu prima şansă de calificare. Totuşi, FC Sheriff are a doua şansă şi cred că poate să obţină locul doi în grupă şi implicit calificarea în play-off-ul Europa League”, este de părere Ciobanu.

Preşedintele FMF şochează şi spune că Steaua are a treia şansă de calificare.

„Steaua Bucureşti nu mai echipa ceea de temut. FC Sheriff poate să treacă de ei”, a mai spus Pavel Ciobanu.


Autor: Vitalie Hadei

6 comentarii:

 1. Draga Sandu, bine ai venit pe blogul meu (te-am descoperit la rubrica de ,,persoane interesate"). Cy ocazia aceasta am descoperit blogul tau, un blog interesant, bogat in informatii din domeniul sportului. Mult succes in tot ce faci!

  RăspundețiȘtergere
 2. no, so vezi ce si-o ia sherifu de la steaua. omu asta e afon la fotbal cred.

  RăspundețiȘtergere
 3. si apropo schimba template-ul asta ca ma dor ochii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Chestia cu Sheriff favorita grupei e aberanta, dar faptul ca Sheriff va lua puncte Stelei e un lucru aproape sigur.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca i-a intrat ceva in ochi lui Ciobanu ăsta cind s-a uitat ultima oara la Steaua si la sherrif de a ajuns sa spuna ca sherrif e favorita grupei.Ei joaca intr-un campionat de mina a cincea unde nu au nici macar doua , trei meciuri cu adevarat tari pe an, aa ba nu de fapt au meciurile din cupa CSI ! ! Sherrif in România ar fi la retrogadare poate ar fi un adversar tare pentru Poli Iasi dar nu pentru Steaua.De asta s-au si bucurat atita stelistii cind au vazut ca meciul de acasa cu Tiraspol va fi primul si se va juca fara spectatori ,au vrut sa fie asa pentru ca e cel mai neatractiv meci.

  RăspundețiȘtergere