vineri, 28 august 2009

Primul meci la București, pe 17 septembrie

Sheriff Tiraspol va juca primul meci din grupele Europa League pe 17 septembrie, la București, cu Steaua! Partida se va disputa cu porțile închise, adică fără spectatori, cu începere de la ora 22.05. Meciul va fi transmis de postul de televiziune Sport.ro sau, varianta de rezervă, Pro TV - televiziuni care au drepturi exclusive de translare a partidelor din Europa League în România.
Vezi programul complet al Sheriffului:
17 septembrie: Steaua - Sheriff
1 octombrie: Sheriff - Fenerbahce
22 octombrie: Sheriff – Twente
5 noiembrie: Twente – Sheriff
2 decembrie: Sheriff - Steaua
17 decembrie: Fenerbahce - Sheriff

9 comentarii:

 1. Lotul Stelei nu este mai bun k anul trecut. Iar anul trecut abia a reusit sa se califice in cupe. Singura imbunatatire este Bergodi. El il frineaza (daca are rezultate pozitive) pe gica si controleaza bine jucatorii. Dar la rezultate negative? Sfatul meu pentru Sheriff: nu le dati mingea!
  De ce se numeste echipa Sheriff?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu exact de ce echipa se numeste Sheriff. Cred ca a preluat denumirea Companiei Sheriff, proprietarul careea este acelasi ca si al echipei. O alta versiune este aceea ca patronul clubului a fost pe timpuri angajat al ministerului de interne. De aceea a si numit echipa Sheriff.

  RăspundețiȘtergere
 3. Care Gica Costele? Poate Gigi, sau sunt eu în urma?

  RăspundețiȘtergere
 4. Gata, hai la Monte Carlo! Mai vedem mâine. Succes stim noi cui!

  RăspundețiȘtergere
 5. Voi rideti de el, dar moldovenii plang ca nu au un Gigi la Chisinau. Tiraspolul ride de noi aici

  RăspundețiȘtergere
 6. olaa, va a costar comunicarme contigo por que no entiendo moldavo, he buscado por google pero no veo ninguno, saludos.

  www.golesdelaliga.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 7. Pentru ca ei se considera Stat aparte. Vin si joaca in campionatul Moldovei si bat de rup toate echipele de aici. Rid pentru ca au luat ultimele 9 titluri in Moldova

  RăspundețiȘtergere