Sheriff - Olympiakos 0:2 (video)

Sheriff a avut față de Champions League doar 45 de minute. În repriza secundă grecii și-au arătat clasa, marcând de două ori și stabilind practic echipa calificată în grupe.



Marcatori: Dudu (46), Mitroglou (81)
Sheriff: St.Namaşco, Tarhnişvili, Corneencov, Erohin, Suvorov (Volkov, 55), Balima, Karpovici, Rouamba, Arbănaş (Bulat, 70), Diedhiou (Brankovic, 82), Rodriguez
Antrenor: Leonid Kuciuk
Olympiakos: Nikopolidis, Mellberg, Galletti (Leonardo, 62), Diogo (Mitroglou, 80), Zairi, Zewlakow, Raul Bravo (Domi, 48), Dudu, Papadopoulos, Maresca, Ledesma
Antrenor: Temuri Ketsbaia

Comentarii

  1. Nu inteleg cum a scapat Namasco primul gol :O

    RăspundețiȘtergere
  2. E o greseala de portar. Namasco e tanar, nu are inca experienta. Iar in campionatul Moldovei nu are nimeni asa sut ca Dudu. In schimb a scos o alta minge imposibila, tot de la Dudu, cand brazilianul a sutat din 3 metri.
    Sanse erau din start foarte putine. Nu se compara Sheriff cu Olympiakos. Sunt din alta lume

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar a scos acea minge clara. La golul doi crezi ca arbitrul putea sa fluiere fault in atac, sau era sa o faca daca se intapla aceasta faza la cealalta poarta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da atrbitru cam astepta cineva sa-si rupa capu ca sa dea vreun fault pentru Sheriff la a doilea gol a fost clar preluare cu mina si apoi fault in atac ... noua ne trebuie arbitri italieni ca sa cistigam cu engleji nu facem mimic ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Posibil ca a fost fault in atac, dar posibil ca nu. In schimb arbitrul n-a dat un penalty clar la faultul lui Balima asupra lui Diogo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar din alta lume sa fie acest Olimpiakos? Am impresia, Sandule, ca te-ai colacit ca un ciine flamind la picioarele acestui club. Din alta lume inseamna acolo unde nu poti ajunge niciodata. Vrei sa spui ca fotbalul molfovenesc nu va avea niciodata performantele celui crecesc, chiar european. Atunci de ce mai traim, de ce suntem fani, de ce ti-ai mai facut acest blog. Doar ca sa-ti dai aere!? Da clasa Olimpiakos-ului e mai inalta ca a Sheriff-ului, dar strainii puteau fi batuti, daca Kuciuk recurgea la alta tactica si daca sherifii aveau mai multa disciplina in teren. Sa scoti un baita bolnav din lazaret (Erohin)si sa construiesti toate atacurile pe baza lui, multa minte ii mai trebuie lui Kuciuk!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar eu am impresia si convingerea ca tu, anonimule, esti unul dintre acei ratati care sta mereu si moare de ciuda si de invidie atunci cand cineva reuseste ceva. Ratati ca tine sunt multi, dar au toti aceleasi obiceiuri: scrisul in anonimat, pentru ca astfel voi va lingeti frustrarile.
    Mi-i mila de tine. Chiar mi-i mila

    Iar eu am primit invitatie de la Olympiakos sa merg la meciul retur. Tot sejurul va fi achitat de greci. In plus le voi prezenta mai multe CD-uri cu doi tineri fotbalisti moldoveni de care Oly s-a interesat. Plus un proiect interesant pentru Moldova. Mai da Doamne asa colaciri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandu vreau si eu in Grecia ;;) poate mai ai un loc :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sandu Grecu Grazie per la vostra visita al mio blog della Croce di Malta. Torna in cui si desidera conoscere le notizie del club Vasco da Gama. Congratulazioni per il suo lavoro per la diffusione del calcio greco. Congratulazioni!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune