Am intrat în top 50!

În doar 8 luni, acest blog a ajuns în primele 50 de site-uri din Moldova (din 1600 înregistrate pe http://www.top20.md/)!

Totodată, un blog de fotbal a ajuns pe locul 3 în topul tuturor blogurilor din Republica Moldova!
Dacă e o performanță sau nu vă las pe voi să decideți.

Audiența blogului a crescut aproape dublu în ultima lună.

Cititori din 84 de țări vizitează zilnic acest blog.

În ultimele două zile s-au înregistrat peste 260 de vizitatori și peste 350 de vizite!

În medie pe zi, blogul înregistrează 181 de vizite și 326 de afișări!

181 de abonați numai de pe http://www.blogspot.com/

Dintre site-urile sportive din Moldova doar http://www.moldfootball.com/ are o audiența mai mare.

Blogul http://www.sandugrecu.blogspot.com/ a fost lansat pe 6 ianuarie curent.

Comentarii

  1. Mersi. Tie in special pentru ca esti unul dintre cititorii fideli

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, Sandu, pentru bucuria cu care dezvolţi acest blog şi prieteniile pe care le-ai legat! Văd că ai vizitatori din lumea întreagă :)
    Dar orientează-te după contoarele tale, nu după Top20Md. Majoritatea bloggerilor au cea mai mare incredere in Google Analytics.

    Cât priveşte Top20, uite cum a fost pacalit de un blogger: "Densu’s Blog – Fantoma Blogosferei"
    http://blog.frigg.md/densus-blog-fantoma-blogosferei.html/comment-page-1

    Dacă te imprietenesti cu bloggerica Densus, te pune pe primul loc:
    http://www.densublog.net/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am cont pe Top 20 MD.
    Dar iată ce am observat: se întîmplă să accesez şi de două, trei ori pe zi blogul lui Ion Bargan de pe blogul meu, dar când m-am uitat pe Top20, adresa mea nu figura printre cele furnizoare de vizite.
    În cazul lui Ion, nu sunt contorizate toate vizitele. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu, de ce linkurile tale spre alte bloguri nu se deschid?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eleonora, mersi pentru informare. Dar sa stii ca la mine nu e mare diferenta dintre numarul de vizitatori afisati de top20 si cea de pe FLAG Counter. Doar cateva unitati.

    Cu Densus am inteles eu ca nu e ceva normal, pentru ca am mai intrat pe blog si n-am gasit nimic deosebit acolo. Ba mai mult, nu m-a incantat.

    Cu linkurile am o problema, dar nu pot sa o gasesc. Uneori apare normal si pot face link, iar alteori nu. Am incercat mai multe, parca se restabileste, iar la urmatoarea accesare din nou apar problemele. Cum nu sunt mare specialist in domeniu, ba chiar ma descurc cu greu, va trebui sa consult pe cineva care m-ar ajuta sa rezolv aceste probleme tehnice, care nu depind de mine

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu, este posibil ca un cod de pe blogul tău să vină în conflict cu linkurile. Aceeaşi problemă o are şi Ivan. Numai voi ştiţi ce aţi făcut :)
    Eu credeam că special blochezi, ca să nu plece vizitatorii tăi pe alte bloguri :(
    Aştept meciul dintre "Steaua" şi echipa lui Smirnov. Dacă învinge "Steaua", am să-ţi bat obrazul că ai creditat cu şanse "Sheriff"-ul :)
    Fie să învingă "Steaua"!
    Apropo, fotbaliştii lui Smirnov stau cu mâna la inimă când se intonează Imnul Republicii Moldova?
    Nu-mi place fotbalul modern, făcut de "mercenari" :(
    Îmi place când joacă echipe naţionale, cu fotbalişti ce reprezintă respectivele naţiuni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate imnurile nationale nu se intoneaza cand joaca echipe de club. Dar eu am un of pe care-l duc cu greu de fiecare data cand joaca echipa nationala - imnul Limba noastra. Numai sa nu fiu inteles gresit si sa nu fiu din nou banuit de lipsa de patriotism, dar Limba noastra este orice, numai imn nu poate fi. Scuzati, dar mi se pare cel mai prost imn din lume. Of, hu, in sfarsit am spus-o si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. :) Nu ştiam când se cântă imnul şi când nu. Dacă nu "Deşteaptă-te Române", de-acum mai bine "Limba Noastră", decât "Vstavai, Strana ogromnaia". :)
    Sunt indignată că separatiştii folosesc numele Republicii Moldova doar când le este convenabil, doar când fac bani pe seama denumirii.

    Iată: Lotul echipei Sheriff Tiraspol pentru Europa League

    Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a anunţat lotul de jucători care va evolua în Europa League, ediţia 2009-2010. Pe lista oficială sunt trecuţi 30 de fotbalişti, 8 dintre care sunt tineri jucători, antrenaţi de club, transmite Info-Prim Neo.

    Iată lotul complet:

    Portari: 25 - Alexandru Melenciuc, 1 – Stanislav Namaşco , 12 – Dmitri Stăjilă;

    Fundaşi: 30 - Vladimir Brankovic (Serbia), 2 - Sergio Da Costa (Brazilia), 18 - Constantin Dorian Arbănaş (România), 15 - Igor Karpovich (Belarus), 24 - Abdoul-Gafar Mamah(Togo), 28 - Jose Nadson(Brazilia), 5 -Vaja Tarhnişvili (Gruzia), 4 - Andrei Verbeţchi, 20 - Rustam Ţânia (Ucraina), 13 – Serghei Dulgher, 6 - Alexandru Scripcenco, 16 – Artiom Haciaturov;

    Mijlocaşi: 14 - Balima Benjamin Wilfred (Burkina Faso), 27 - Bulat Vitalie, 3 - Volkov Vladimir (Serbia), 7 - Corneencov Andrei, 22 - Rodriguez Luis Antonio (Argentina), 17 - Ro uamba Florent (Burkina Faso), 11 - Suvorov Alexandr, 19 - Truhanov Victor, 23 - Costandachi Vadim, 26 - Gheorghiev Serghei

    Atacanţi: 21 - Amat Andre Diedhiou (Senegal), 10 - Alexandr Erokhin (Rusia), 88 - Alexei Kuciuk (Belarus), 9 - Jymmy Franca (Brazilia), 8 – Constantin Mandricenco.

    Echipa tiraspoleană este antrenată de specialistul belarus, Leonid Kuciuk.

    Sheriff face parte din grupa H, alături de Twente Olanda, Steaua Bucureşti România, Fenerbahce SK Turcia.

    Primul meci al echipei din Moldova este programat joi, 17 septembrie, în deplasare cu Steaua Bucureşti.

    RăspundețiȘtergere
  9. E adevarat, ca Sheriff profita de noi si ca face bani pe seama noastra. Dar tot asa de adevarat este ca fara Sheriff, Moldova ar fi ultima in Europa. Sheriff este singura care salveaza imaginea fotbalului moldovenesc. In rest, vai de capul nostru

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta şi mă indignează: figura "salvatorului". Înţeleg că Smirnovii au investit mulţi bani în afacere, dar ăştia de pe malul drept al Nistrului chiar nu sunt buni de nimic?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma descurc: am un vin 50% cabernet-sauvignon, 50% merlot, Ciumai. 1l, din Republica Moldova, intr-o sticla format butoi. Am platit $10.
    Inaintea ta sint femeile cu simtul umorului!

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari!!! In top 50 cu un blog personal e foarte bine!
    Apropo dimineatsa, cind vin la serviciu, primul lucru care il fac: deschid blogul tau! La mai mult si la mai mare!
    P.S. Mai scrie te rog shi despre Champions League, chiar mii interesant punctul tau de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  13. FEFELICITARI
    :x
    :x
    SI FELICITARI CU ZIUA DE ASTAZI
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Sandu...citeste acest link www.zdg.md/editoriale/tara-fara-imn
    gandim la fel,.
    PS.in textul respectiv inca nu mi-am spus tot off-ul...da, tre sa fim echilibrati...

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Costel, cu placere, dar aduc eu un Negru de Purcari. Il luam in gasca si pe Victor :) Azi e 16 septembrie - ziua in care Urziceni debuteaza in Champions League.
    Forza Juve, am urmarit aseara la un post unguresc a doua repriza a meciului Juve-Bordeaux. Supermeci! Dupa Zurich-Real la care pe parcursul primei reprize am adormit de doua ori si ma trezeam doar cand comentatorul urla la gol...

    RăspundețiȘtergere
  17. Care sarbatoare? Despre ce vorbesti? Ai vazut filmul Operatia I i drughie pricliucenia Surika? Pentru mine examenul intotdeauna e sarbatoare :) Asa si eu, pentru mine meciurile Unirii sunt o sarbatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Da...apropo, blogul meu e creat tot pe 6 ianuarie...

    RăspundețiȘtergere
  19. Sandu, salut!
    Deşi am venit mai tîrziu cu felicitările, asta nu înseamnă că aş preţui mai puţin în comparaţie cu colegii noştri de blogosferă munca ta investită în acest blog ;) .
    Din contra, vreau să-ţi spun că faci o treabă extraordinară, nu numai în domeniul cantitativ (multe articole, mulţi vizitatori), dar şi în cel al BINELUI şi FRUMOSULUI.
    În contextul în care în internetul moldovenesc pur şi simplu lipsesc siteuri de fotbal/sport în limba română (cel puţin eu nu cunosc niciunul, acelaşi moldfootbal.com fiind în l. rusă), blogul tău este ca o oază de aur pentru microbiştii basarabeni, vorbitori de limbă română şi dornici de articole interesante şi originale, anume în limba lor maternă.
    Faci o treabă bună, şi sper s-o continui tot aşa, şi cred că în condiţiile în care 78% din populaţia RM sunt moldoveni/români, blogul tău are au potenţial imens de creştere şi dezvoltare. Şi poate, într-o zi când vei avea peste 500-1000 de vizitatori, te vei hotărî şi poate vei avea putinţă să creezi şi un site de fotbal în română, care să îndestuleze setea de informaţie a microbiştilor moldoveni vorbitori de limbă română.

    Multă baftă ţie!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc Victor. N-am facut acest material ca sa primesc laude. Pur si simplu a fost o constatare placuta pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari.Am cautat informatii despre tine dupa ce ai disparut de la Moldova 1. Voi urmari informatiile din blogul tau. Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ştiu Sandu, şi îmi cer scuze c-a ieşit aşa. Dar oricum, cred că le meriţi, sau cel puţin respectul din partea noastră pentru ceea ce faci ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune