De ce Steaua va avea meci greu cu Sheriff


1. Pentru că Sheriff este o echipă care joacă defensiv. Are o apărare bine pusă la punct, cu jucători de valoare, care respectă în tocmai indicațiile antrenorului. Are un joc tactic foarte bun, remarcat chiar și de antrenorul lui Olympiacos Pireu, Temuri Ketsbaia.
2. Pentru că Steaua joacă fără suporteri, iar asta-i avantajează pe moldoveni, care sunt obișnuiți să evoluieze pe stadioane aproape pustii. Steaua – nu.
3. Pentru că Sheriff, fiind o echipă mică în Europa, nu are nimic de pierdut, în timp ce Steaua va juca având presiunea patronului Gigi Becali, a publicului din România și a presei.
4. Pentru că Steaua îi va subestima pe tiraspoleni și îi va trata ca pe o echipă mică. Ce nu știu steliștii este că Sheriff mai este și valoroasă. Un club care a picat în fotbalul moldovenesc parcă de pe o altă planetă.
5. Pentru că fiecare jucător de la Sheriff va ”muri” pe teren, meciurile din Europa League fiind o oportunitate rară de a se remarca și de a prinde un contract bun afară.
6. Pentru că Steaua vine după un meci greu la Mediaș, iar Sheriff după un antrenament cu public contra debutantei Viitorul Orhei.
7. Pentru că antrenorul tiraspolenilor, Leonid Kuciuk, studiază Steaua de 3 săptămâni, în timp ce Bergodi va analiza dvd-urile cu Sheriff abia de luni dimineață.

foto: http://www.fcsteaua.ro

Comentarii

  1. Perfetă dreptate ai!
    Eu chiar mă aștept la o surpriză, ținânt și de faptul, că cel puțin în campionat, Steaua nu a învins în Ghencea!

    RăspundețiȘtergere
  2. de acord
    steaua ,de multe ori a si pierdut puncte de la anume aceste echipe mici pe care ei le subiestimeaza
    si daca Gigi spune ca ei anul asta vor cistiga cupa Romaniei si cupa europa lig nu inseamna ca asa si va fi

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca va bate Steaua pentru ca Sheriff din cate stiu eu este o echipa de nivel mediu.Intradevar Sheriff poate crea unele probleme echipei Steaua si sa ne faca o surpriza,dar vom vedea joi daca intuitia mea a fost buna.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune