Ei sunt viitorul

Aproximativ cu o lună în urmă am descoperit pe net un site sportiv moldovenesc în limba română, http://www.presasportiva.com/. Am înțeles că a fost creat de un grup de tineri, care tind spre o presă de sport adevărată, așa cum este cea din România. Personal nu-i cunosc pe acești tineri cronicari. Dar am rămas impresionat de felul în care încearcă să ne prezinte evenimentele din sportul moldovenesc.

Deși nu-și alintă vizitatorii cu știri din abundență, atunci când postează ceva o fac cu gust. Cel puțin din punctul meu de vedere, conferințele de presă date integral este ceva nou pentru Moldova și totodată interesant. Unde mai vedeam eu debitul a ploaie a lui Dobrovolski? Doar câteva secunde la știri. Și cum eu nu mă duc la conferințele lui Igor pentru că nu-l respect, http://www.presasportiva.com/ mi-a dat ocazia să fiu informat din prima sursă – lucru foarte important, mai ales când este vorba de selecționerul echipei naționale.

Îmi plac și puținele articole pe care le publică. Au caracter critic și sunt destul de originale. Dar cel mai mult îmi plac fotografiile lui Adrian Blănaru, pe care nu-l cunosc, dar care cred că este cel mai bun foto-reporter sportiv moldovean al momentului. Am și postat pe acest blog câteva poze de-ale lui. Dacă-ți face un foto-reportaj, nici cuvinte nu-ți trebuiesc! Bravo! Chiar sunt impresionat! Recomand la toată lumea http://www.presasportivă.com/.

Comentarii

  1. Da, si eu i-am descoperit de ceva timp,si vad ca inceaeca sa faca ceva interesant. Sper sa tina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Olala !
    Multumim Sandu pentru articolul dedicat noua celor de la Presa Sportiva, pentru laurii adusi foto reporterului nostru, si pentru simplul fapt ca ai gasit de cuviinta sa ne faci putina publicitate.
    Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am urmarit sa va fac publicitate. Am spus ceea ce gandesc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune