Încă un Ciobanu

Ion Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este noul ministru al tineretului și SPORTULUI.

Ciobanu Ion - jurist, preşedinte al Asociaţiei obştești “Optim-us”, mun. Chişinău. născut în 1980. Membru al Biroului Permanent al PL, consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

Nu văd nici o tangență cu sportul. E clar că noul ministru este departe de fenomenul sportiv. Mă tem ca nu cumva cuvântul ”SPORT” să rămână doar o simplă completare pentru Ministerul Tineretului. Nu știu de ce, dar am o presimțire că anume așa va fi. Sper să greșesc…

Comentarii

  1. Cum adică nu are nici o tangenţă cu sportul? Nu vezi că s-a născut în an olimpic? :) Olimpiada din 1980, desfăşurată vara în URSS :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cer scuze, asta mi-a scapat :))
    Acum depinde si cine va fi responsabil de sport in cadrul ministerului. Am inteles ca vor fi doi vice-ministri, unul de la AMN si unul de la PLDM.
    Apropo, am mai auzit o prostie: cica vor sa introduca in scoli ore de sah in loc de sport. Daca o mai fac si pe asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chestia cu sahul in loc de sport mi-a spus-o o persoana respectabila, care nu putea s-o inventeze. Asteptam. Iti dai seama ca cineva poate sa gandeasca astfel?...

    RăspundețiȘtergere
  5. Încă un Ciobanu... adică şi eu-s pomenit aici? :D

    Şi preşedintele FMF, şi ministrul Ion, au de fapt familia Cebanu, dar nu Ciobanu. Apropo, eu tot am avut cândva acest nume, Cebanu, pentru ca undeva în clasa 5-7 părinţii să mă facă legal Ciobanu :). Interesantă familie am avut atunci: tata Cebanu, mama cu numele ei de fată, eu şi sora Ciobanu. Când treceam hotarul, vameşii se uitau cu 4 ochi la noi, nu glumă :))

    În privinţa la ministrul tineretului şi sportului, are 29 de ani, deci e tînăr, deci 50% deja are legătură cu Ministerul la care a fost delegat :D
    Plus că tinerii se ştie sunt mai activi decât celelalte grupe de vîrstă (numai copiii îi depăşesc la mişcare), şi totodată şi mai sportivi (copiii sunt jucăuşi, deci tinerii fiind cei care practică cel mai mult sportul), astfel că iată şi apare o legătură a lui Ion Cebanu/Ciobanu cu sportul. Plus că el a terminat dreptul (precum şi eu RI), dar nu e exclus să nu fi practicat vreu sport ceva cîndva, să mai iasă la o miuţă între prieteni în week-end, să facă joggind ca preşedinţii americani... Eu sunt optimist, şi sper ca el să facă treabă şi în sport ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante şi glumeţe argumentele tale, Victor :)

    Sandu, eu cred că după maratonul electoral prelungit din 2009, a ajuns viitorul ministru să aibă o legătură strânsă cu sportul :)

    Să sperăm că dacă s-a apucat să fie ministru, ştie ce face şi simte că poate :)

    Filat a declarat azi că orice ministru poate fi schimbat pe parcurs, dacă va fi nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. No comment!Va fi ca aproape toți miniștrii din acest cabinet...Pacat, pentru ca ma asteptam la mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt mai sceptic de felul meu. Poate si din cauza ca nu am intalnit inca in Moldova un conducator care sa fie model pentru mine, pe care sa-l admir.
    Am mai spus, sper sa gresesc. Nu zic nimic de domeniul tineret, dar la sport... este un domeniu mai aparte. Chiar daca aproape toata lumea face sport si toti cred ca se pricep, nu-i chiar asa. Daca nu ma credeti, vorbiti cu un specialist din sport si o sa va convingeti. Nu e simplu deloc. Sunt zeci de probe, incepand de la sporturi individuale si terminand cu cele de echipa, sporturi olimpice si neolimpice, probe strategice (unde avem traditii si rezultate) si cele la care suntem abia la inceput. In schimb toate cer atentie si, cel mai important, bani pt dezvoltare. E foarte mult de povestit. O sa vedeti, va fi foarte greu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant...

    La 4,3 mln de oite e musai sa ai multi ciobanasi. Sper ca macar acesta sa fie mai putin "moldovean", desi.... :)

    Dar noi suntem optimisti :D

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca a-ti gresit data de nastere a ministrului, e nascut in 1984 si nu in 1980. este inadmisibil pentru jurnalisti sa greseasca datele cronologice.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune