Moldova – Grecia 1:1

Marcatori: Andronic (90) - Gekas (33)

Moldova: 1.St.Namasco, 18.Savinov (9.Valeriu Andronic, 79), 3.Lașcencov, 2.Armaș, 4.Catînsus, 13.Bulat , 6.S.Namașco (14.Comlionoc, 56), 5.Epureanu, 7.Gațcan, 15.Calincov, 10.Bugaiov (11.Sofroni, 46)
Antrenor: Igor Dobrovolski

Grecia: 1.Chalkias, 9.Charisteas, 16.Kyrgiakos, 5.Evangelos (18.Papadopoulos, 58), 4.Spyropoulos, 6.Tziolis, 3.Patsatzoglou, 10.Karagounis (11.Amanatidis, 76), 8.Katsouranis, 7.Samaras, 17.Gekas
Antrenor: Otto Rehhagel
Vreau o națională ca în ultimele 25 de minute cu Grecia! Să pierdem, dar să pierdem frumos, jucând fotbal, NU plimbând mingea de la un apărător la altul. Iar dacă norocul ne va surâde, cum s-a întâmplat astăzi, să trăim meritat aceste clipe scurte de fericire. Bucuroși nu că am oprit Grecia, dar că am scos un egal nesperat cu una dintre cele mai tari naționale de fotbal din Europa.

Dobrovolski a avut inspirația să-l trimită în teren pe Victor Bulat – cel mai bun jucător moldovean din această seară. Să-l bage titular. Dar a clacat din nou, lăsându-l pe bancă pe Valeriu Andronic (foto). Iar ultimul i-a dat o palmă și totodată i-a salvat fundul. Eram aproape sigur că Andronic va fi titular azi. Dar Igor a vrut din nou s-o facă pe deșteptul, s-o facă pe ceea ce nu este. Daca juca Andronic din primul minut poate câștigam. Dar e bun și un egal. Cu grecii e foarte bun egalul, după ce ne-am chinuit cu bucătarii din Luxemburg. ”Profesioniștii” care au primit azi 7 goluri în Israel. Al dracu’ profesioniști făcuți de Igor într-un an de zile.

Făcând niște calcule simple, acest egal nu ne ajută cu nimic în clasament fără o victorie în Letonia, pentru că mi-e greu să cred că vom lua puncte în Israel. Nu cumva să pomenim bara lui Catînsus la final. Apropo, centrarea pentru Catînsus a venit de la Bulat, la fel ca și pasa pentru Andronic la golul din minutul 90.

Comentarii

  1. Frumos meci! Pacat, pentru ca avand putin noroc puteam castiga. Si asa e un rezultat excelent, nesperat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinand cont ca grecii traverseaza o perioada mai proasta, puteam sa castigam. Numai ca pentru asta aveam nevoie de curaj. Trebuia sa jucam tot meciul asa cum am facut-o in ultimele 25 de minute. De ce nu s-a intamplat asta? Nu stiu. Poate Dobrovolski nu a avut curaj sau poate ca jucatorii nu au respectat indicatiile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Olá Sandu,
    desculpe a demora para responder. Gostei muito da sua visita no meu Jornal de Esportes. Tenho interesse em fazer uma parceria sim. Como seria a parceria? Muito bom seu blog. Acho que hoje o empate com a Grécia foi bom para Moldávia, não??

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaa Bulat a fost senzational ... Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune