”Butoiașul atomic” l-a eclipsat pe ”Frumosul adormit”

Sheriff – Fenerbahce 0:1
Gol: Alex (53)

Ctd. Ceea ce trebuia de demonstrat. Sheriff nu poate minți fotbalul la infinit. O echipă care mai mult distruge decât construiește nu avea cum să bată lidera din Turcia. Maximum ce puteau să scoată tiraspolenii era un egal, dar ar fi fost o palmă dată fotbalului. Sheriff pare o echipă solidă pentru că nu primește multe goluri. Sheriff pare o echipă bună pentru că a învățat să se apere. În momentul în care Sheriff este condusă pe tabelă totul se duce de râpă. S-a văzut asta în derbyul cu Zimbru, s-a văzut și cu Fenerbahce.

”Sheriff nu are atac”, spunea președintele FMF înainte de meci. Asta s-a văzut din cosmos în această seară. Fiul antrenorului Ku-ciuk este complet ieșit din formă, iar rusul Erohin pare a fi doar un jucător de campionatul Moldovei. Belarusul de pe banca tiraspolenilor a făcut o mare greșeală atunci când a renunțat la Alexeev, pe care l-a socotit lipsit de perspectivă. Via Râbnița, acesta ajuns în Elveția, iar Ku-ciuk și-a ”repatriat” în regim de urgență fiul, care a uitat să joace fotbal în jumătate de an cât a lustruit banca de rezerve la Krasnodar.

Chiar dacă a pierdut Sheriff nu s-a făcut de râs. A distrus atât de bine jocul oaspeților încât părea că joacă de la egal la egal. Campioana Moldovei a ajuns în schimb acolo unde îi este locul, la coada clasamentului, după ce în cealaltă partidă a grupei, Steaua a făcut egal cu Twente, 0:0.

Un alt duel mi s-a părut interesant la Pro TV în această seară, cel dintre comentatorul roman Septimiu Sărățeanu (foto) și prezentatorul știrilor de la Chișinău, Nicu Timofti. Deși s-ar părea că cei doi au fost parteneri, altceva s-a auzit la televizor. Bătrânul Septimiu sau "Butoiașul atomic" cum mai este poreclit la București, l-a închis din start pe Nicușor, blocândul pe basarabeanul nostru de câte ori a încercat acesta să spună și el ceva. Ca să se răzbune măcar pe final, Nicu i-a înterupt debitul despre Șahtior și Mircea Lucescu, dar nu cu o completare despre secundul Spiridon, nici vorbă, ci cu fraza ”spectatorii au început să părăsească tribunele. Și este corner.” Bravo, Nicușor. Păcat că nu l-ai oprit și când își povestea sie însuși despre ce a văzut el la Tiraspol, de parcă lumea din Moldova nu a văzut Tiraspolul.

Comentarii

  1. Așa! Doar că eu cred că un egal ar fi fost mai obiectiv! Negrul ala a ratat 2 ocazii mari spre final, cand din pozitii bune a tras f modest

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici se vede diferenta dintre echipele mari si cele mici. Echipele cu jucatori de clasa inscriu, in timp ce jucatorii mediocri rateaza din faze foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. fenerbahçe wasn't play good i think. we must win this match, 0-3 or 0-4 but fenerbahce was bad, and sheriff was good i think. your players fit but not talented enough.. i hope u'll be a good in the future..

    greetings from istanbul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,dar eu ma asteptam sa joace mai prost...sau mai bine fener.

    Ivan, Pai nu era alb!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune