Ce lecție! Ce fotbal!


Champions League

Glasgow Rangers – Unirea Urziceni 1:4 !!!

Fantastic! Fantastică echipă, fantastic antrenor! Fantastic joc prestat de Unirea Urziceni în această seară la Glasgow! O lecție de fotbal marca Dan Petrescu predată chiar în patria fotbalului. Un 4:1 neverosimil pentru o echipă care acum 3 ani evolua în divizia a doua valorică din România! O echipă construită din jucători abandonați, considerați acum 3 ani ”terminați”. Unirea Urziceni continuă să facă senzație și să uimească lumea fotbalului. Un club de fotbal dintr-o localitate cu 30 de mii de locuitori, cu un stadion ca la Orhei, cu tradiții zero până în acest an, dar cu un joc de Champions League. Bravo! Și mulțumesc pentru o seară minunată în fața televizorului!

Comentarii

  1. Unirea chiar a fost bravo si mai bucur mult pt acest succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita toate laudele. au fost superbi, iar brandan...unde l-au gasit...a jucat incredibil

    RăspundețiȘtergere
  3. Da cred ca e unul dintre cele mai bune meciuri ale unei echipe românesti in champions league la concurenta cu Dinamo kiev-Steaua 1-4 din 2006 si Haiduk Split -Steaua 1-4 din '95. chiar si cele doua goluri norocoase ale Unirii nu schimba acest lucru pentru ca au stiut sa revina in joc dupa 0-1 in minutul 2 si au jucat fosrte bine , la un moment dat in prima repriza aveau 60% posesie ceea ce in deplasare in liga campionilor este impresionant. Căt despre Brandan este intr-adevar foarte bun si nu e venit chiar de nicaieri a jucat la Alaves in Spania in segunda division.Oricum presa româneasca poate il ridica acum in slavi dar in cateva luni parca vad ca ajunge sa-l desfiinteze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Meciul autogolurilor!Bravo Unirea!

    RăspundețiȘtergere
  5. sa creiat un curent fals cu fotbalisti terminati la unirea.sunt jucatori buni care mai toti au fost oameni importanti la echipele de unde au fost transferati.

    RăspundețiȘtergere
  6. подбавлю как я немного дегтя в эту сладкую бочку радости:))))) просто фартовая эта Униря, а играть как не умели, так и не умеют...:) один гол настоящий, а все остальное - рикошеты да отскоки...:( не прикольно :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Penru ultimul anonim
    Cum ai ajuns la aceasta concluzie?
    Ai privit meciul? sau ai vazut doar rezumatul?
    In aceasta partida nu e atit de important rezultatul, golurile, cit maturitatea echipei, Unirea a dominat in deplasare, Rangers a fost eclipsta. Nu am mai vazut ca suporterii sa-si fluiere favoritii o repriza intreaga, iar in minutul 70 sa paraseasca arena, era goala!
    Si ansta in Liga Campionilor, si asta in Scotia unde suporterii vin la fotbal (locul 4, in aceste preliminarii, dupa numarul de specatotri)
    Da sin fotbal fara noroc, nu e posibil, Ranger l-a avut in 2 rinduri, in min 2 si in la penlty, dar au dat cu piciorul in el. #

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă tem să nu fie numai un accident această victorie... Unirea e într-adevăr bravo, dar ar fi bine să rămînă cu picioarele pe pămînt, mai ales în meciul retur cu Rangers. Dacă pierd acasă, atunci această victorie nu va avea nici o importanţă, iar eu sunt sigur că scoţienii vor juca mult mai serios în retur. Să sperăm că Petrescu îi va ţine cît mai realişti posibil.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune