Cum a ajuns Bogdan la ”națională”

Apariția surpinzătoare a lui Adrian Bogdan în lotul echipei naționale care a făcut deplasarea în Israel a șocat multă lume. Explicația am primit-o chiar de la Adrian, care a făcut o declarație în exclusivitate pentru acest blog:

”Eu mă antrenez la Academia lui Dobrovolski, unde, în paralel fac și antrenamente cu portarii, doar cunosc lucruri care nu se practică la noi, exerciții interesante și multă atmosferă.
Nu este prima dată când pregătesc portarii la națională. Premiera s-a produs la meciul cu Grecia. Antrenorul portarilor, Eugen Ivanov, nu s-a prezentat pentru că avea de lucru la Sheriff și am fost invitat în mod expres de Dobrik. Am acceptat cu plăcere fără ezitare."


Bogdan vorbește și despre atmosfera din lotul echipei naționale și despre meciul cu Israel.

”Atmosfera e super, eu singur am rămas surprins. Toți vin la lot cu o mare plăcere. Păcat de rezultatul cu Israel. Cred că la câte ocazii am avut s-ar fi putut mai bine. Chiar și cei din Israel spuneau de meci că am fost mai buni, numai că fotbalul se joacă pe goluri.”

Întrebat dacă este adevărat că Dobrovolski i-a certat în mod special după meci pe Epureanu și Golovatenco, fostul portar de la Timișoara și Rapid București a răspuns: ”Nu, nu pe ei i-a certat...”




Foto: Adrian Bogdan (nr. 12) are la activ câteva selecții la echipa națională în perioada în care selecționer era Viktor Pasulko.

Comentarii

  1. tin cu rapid bucuresti din 95, si nu-mi aduc aminte sa-l fi avut vreodata in lot pe acest bogdan.la poli aek da, dar niciodata nu a fost in echipa mare a rapidului, poate pe la rapid 2, dar nici acolo fiindca a aparat o vesnicie marinescu si radu sardescu, cel de-al doilea a castigat un litigiu cu noi si acum e in italia

    RăspundețiȘtergere
  2. peste 20 de selectii are (ca portar)

    RăspundețiȘtergere
  3. A Bogdan la rapid

    http://andrianbogdan.com/4images/details.php?image_id=12

    http://andrianbogdan.com/4images/details.php?image_id=59

    RăspundețiȘtergere
  4. ady, poate a fost in vizita sa pregatit, dar pe vremea aia noi eram campioni si aveam doi portari mari si lati, dolha si dossey Dumnezeu sa-l ierte.daca a fost trecut de 3-4 ori pe foia de joc a fost mare lucru pentru el.apoi a urmat coman, edel, andrade,marinescu.pe perioada acelor fotografii sigur a lucrat cu ionita, deci are ce invata portarii vosttri de la el.la aek timisoara a aparat bine, era portar bun

    RăspundețiȘtergere
  5. Curier, ai dreptate, a fost in treacat pe la rapid...dar a fost

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost invitat la Rapid de Ioan Becali, cand acesta a fost director la Rapid sau ce-o fi fost pe acolo. Era Dan Petrescu antrenor. Nu stiu daca a prins vreun meci, nu-mi amintesc.

    Ce tine de echipa nationala cred ca este o greseala cifra 20 de selectii. S-a scapat un zero cred :)

    In rest, este un baiat cum se cade si chiar ma bucur ca asa oameni sunt pe langa echipa nationala. De astia, ca Bogdan, trebuiesc mai multi in fotbalul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. a fost presedinte si a facut un dezastru.atunci pana sa vina el eram de departe cea mai buna echipa din tara.a aparut bisnitarul si a schimbat juma de echipa, cu baieti care aveau contract cu el, dupa ce a fost demis, si-a luat jucatorii la dinamo

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune