Dobrovolski ne-a băgat în rahat!

Letonia –Moldova 3:2

Moldova a încheiat Campania de calificare pentru Africa de Sud pe ultimul loc într-o grupă cu LUXEMBURG, Letonia, Israel, Grecia și Elveția – cea mai ușoară grupă din Europa! Cu doar 3 puncte și fără victorie la activ am reușit contraperformanța de a înregistra cel mai slab parcurs din ultimii 12 ani! Mai jos de LUXEMBURG! Mai jos de NIMENI! Mai jos nu se poate! Este cea mai mare rușine a fotbalului moldovenesc! Mulțumim, Dobrik! Ești cel mai mare! Cel mai mare ratat dintre toți cei care se vor a fi antrenori! DEMISIA! DE-MI-SI-A!

Nu am văzut meciul de la Riga. Nu s-a televizat la noi. Am văzut în schimb rezumatul partidei cu super-golul lui Gheorghe Ovseannicov (foto). Este fără dubii golul anului în Moldova (vezi aici: http://insport.lv/index.php?view=article&key=4ad73a4e). Măcar cu asta ne consolăm, că am reușit să facem spectacol în ultima partidă din preliminarii. Păcat că această generație de jucători nu are noroc de un antrenor de valoare, care să-i ducă acolo sus, unde le este locul.

Letonia – Moldova 3:2
Marcatori:
Rubins (32, 44), Grebis (76), respectiv Ovseannicov (25), Sofroni (89)

Letonia: 12. Vanins, 2. Klava, 3. Astafjefs, 13. Gorkss, 16. Kolesnicenko, 6. Ivanovs, 7. Kacanovs, 8. Cauna, 9. Verpakovskis, 10. Rubins, 11. Karlsons
Rezerve: 1. Kolinko, 4. Zirnis, 5. Laizans, 14. Pereplotkins, 15. Solonicins, 17. Grebis, 18. Mihadjuks
Antrenor: Aleksandrs Starkovs

Moldova: 1. Namașco St., 11. Catînsus, 4. Golovatenco, 3. Lașcencov, 2 Armaș (9.Andronic, 81), 5. Epureanu, 18.Savinov, 6. Namașco S., 15. Calincov, 7. Bugaiov (16. Suvorov, 70), 8. Ovseannicov (17.Sofroni, 77)
Rezerve: 12. Matiughin, 13. Bulat, 10. Cebotaru
Antrenor: Igor Dobrovolski


Cartonaș galben: Golovatenco (40), Armaș (74)
Cartonaș roșu: Lașcencov (31)
Arbitru: Jouni Hyytiä (Finlanda)

Comentarii

  1. De acord.S-a vazut clasa antrenorului: 3 puncte, 0 victorii, 3 egaluri si 7 infrangeri, 2 egaluri(0:0) cu postasii din Luxembourg!!!!

    P.S. Niste concluzii personale dupa calificarile din zona Europei :
    1. Moldova s-a facut de rasul rasurilor: 3 puncte, 2 egaluri cu postasii din Luxembourg...ultimul loc in grupa.
    2. Spania (Campioana Europei) a maturat cu toti adversarii : 10 victorii din 10, 28 de goluri marcate -> Campioni adevarati!
    3. Fara infrangere au terminat doar 5 echipe : Spania, Germania, Italia, Irlanda si Olanda.
    4. Irlanda a terminat la egalitate 6 meciuri din 10!
    5. Cel mai bun atac -> Anglia - 34 goluri in 10 partide.
    6. Cea mai slaba aparare -> San Marino - 47 goluri primite in 10 meciuri.
    7. 6 echipe nu au reusit sa castige macar un meci : Malta, Moldova, San Marino, Liechtenstein, Andorra si Georgia. BRAVO MOLDOVA!!!!
    8. Dupa nr de puncte acumulate(Europe) suntem pe locul 48 din 53! BRAVO MOLDOVA!!!!!!
    9. Campanie rusinoasa pentru nationala noastra.
    10. Rusine Ciobanu, Rusine Dobrovolski!

    RăspundețiȘtergere
  2. Argentina s-a calificat la Mondial, dupa ce a invins in deplasarea din Uruguay cu 1:0 !!!!!!!!!!
    Voi tine cu ei la campionat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am privit aseara meciul Letonia - Moldova pe net. Ai noshtrii au jucat foarte bine de la mijloc in sus, apararea ne-a dat de gol... Primul gol al letonienilor a fost marcat cu norok, dupa devierea din piciorul lui Iepureanu, la Bugaiov a fost gol! Calincov iar a facut un joc foarte bun... Per total am fost mai buni ca adversarii dar ne lipseshte ca intotdeauna... un pic de norok... Ce sa-i faci, vorba moldoveanului: "La cel sarac shi mita ii cu*va..." Dobrovolski la revedere! N-ai facut nimic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a mai avutm noroc, ca in celelate preliminarii, iar astsa i-a fost fatal

    RăspundețiȘtergere
  5. Dobrovolski se pricepe el la fotbal dar nu are jucatori, duar 2/3 buni, singura greseala a lui Dorovolski a fost ca la titularizat pe portarul Calancea in primul meci cu Latvia de la inceputul campaniei.Asa rezultate in aceasta campanie puteau scoate si o selectionata formata din jucatori de la Dinamo-Auto (Div-B-Nord) si FC Costuleni (Div-A) ,sau poate mai bune, sigur ii cistigau pe Luxemburg de doua ori.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune