Dobrovolski și-a dat demisia!

OFICIAL


Igor Dobrovolski nu mai este antrenorul echipei naționale a Moldovei! Dobrovolski și-a luat rămas bun de la jucători imediat după meciul cu Letonia, la vestiare.

"Gata! Ajunge! A fost ultimul meu meci la naționala Moldovei...”, a declarat Igor la conferința de presă de după meciul cu Letonia.

Dobrovolski s-a plâns pe arbitrajul ostil de aseară, afirmând că Lașcencov a fost eliminat gratuit, iar Bugaiov a marcat un gol pe care arbitrii nu au vrut să-l vadă.

Înaintea acestor preliminarii, Dobrovolski și-a propus să ducă naționala Moldovei la campionatul mondial din Africa de Sud. Finalul a prins echipa noastră pe ultimul loc în cel mai rușinos ciclu preliminar.

Comentarii

  1. Pacat ca nu v-ati calificat sau macar sa scoateti ctva puncte cu aceste echipe :) ... nici noi nu niam calificat , mai mult , ne-am facut de ras :| , suntem vecini de clasament cu Feroe :| , iar numai putin de 18 goluri am luat in aceasta campanie.Sper sa prindem CE macar :) ..... Hai Romania ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Dobrovolschi! Sa vedem cine e urmatoarea victima...cine mai vrea sa ppreia selectionata|?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu, ''profesionalistii'' de la NIT ti-au luat textul tau cuvint cu cuvint din postarea ta cu privire la demisia lui Dobrovolschi

    rusine sa le fie
    ''profesionalisti''fara scrupule

    RăspundețiȘtergere
  4. :))). Se mai intampla. Desigur sursa nu au dat-o...

    RăspundețiȘtergere
  5. SANDU cea mai slaba campanie a fost pentru Campionatul Mondial din Franta din 1998 cind nu am acumulat nici un punct cu Italia, Anglia,Polonia si Georgia.Atunci am marcat 2 goluri si am primit 21.Acum am obtinut 3 puncte dintre care unul cu Campioana Europei din anul 2004.Am marcat 6 goluri si am primit 18.Fa te rog o comparatie.Fara nici o ironie.Chiar apreciez ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim, incearca sa faci tu o comparatie intre adversarele de atunci si adversarele de acum. Italia si Anglia nu se compara cu Elvetia si Grecia, la fel cum nu putem compara Polonia si Georgia de atunci cu Letonia si Luxemburg. Asta cu tot respectul, dar daca te pricepi la fotbal nu poti face o comparatie.
    Ce tine de cunostintele mele de fotbal, cauta in arhiva de blog si vei gasi un material unde vorbesc foarte clar despre acea campanie cu Ion Caras antrenor.
    Nu e vorba doar de punctele pe care le-am acumulat. Conteaza mai mult adversarele pe care le-am avut. Pentru ca cu acesti adversari trebuia sa ne batem la calificare. Cred ca jumatate din echipele din Divizia Nationala bateau Luxemburgul la scor. Nationala lui Dobrovolski n-a putut, clasandu-se pe ultimul loc in CEA MAI SLABA GRUPA DIN EUROPA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Sandu,
    care e poziţia ta referitor la moralul echipei naţionale în acest ultim ciclu şi în cel penultim. Am impresia că unele momente era mai multă viaţă decât la ceea ce eram deprinşi. Fotbal anost, fără caracter, lipsă de interes. De la Ţara Galilor încoace, nu mai ţin minte tribune arhipline ca în ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Ion, foarte corecta observatie si o intrebare pe masura. Mersi.
    In primul rand e vorba despre o noua generatie. Generatia lui Epureanu Alexandru, Calincov, Namasco, Golovatenco, Andronic, etc - jucatori care au crescut cu visul de a juca in nationala. De asta, odata ajunsi acolo, acestia dau totul pe teren. Se vede si din atitudinea lor inainte de meci. Aproape toti canta imnul, cu mici exceptii, dar acele exceptii, sa observati, sunt jucatorii trecuti de 30 de ani, adica ramasi din generatia veche. Mie imi plac mult acesti copii care vin din urma. Au alta mentalitate, iar asta se vede in jocul lor. Dobrovolski NU ARE decat meritul de a convoca o parte din ei la nationala. Dar este un merit infim, de vreme ce nu prea avem jucatori de valoare, NU EXISTA ALTII.
    Ce tine de tribune arhipline. E aceeasi situatie. Lumea se schimba. Societatea se schimba. Suporterii se schimba, vin altii din urma. Avem acces la posturi tv din toata lumea. Vedem fotbal la tv intr-o saptamana cat intr-un an in 94! Plus stadionul cochet al Zimbrului, unde te duci cu placere ca la teatru, ca la un spectacol. Multi au fost peste hotare, au vazut cum se comporta suporterii acolo. Vin si incearca sa puna asta in practica la noi. Sunt lucruri extraordinare. Suporterii nationalei isi dau intalnire pe net si isi procura bilete toti intr-un sector. E vorba despre o schimbare de atitudine, de o schimbare a sicietatii in care traim. Nu ne-a schimbat Dobrovolski. Este o evolutie normala, dictata de timp.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune