Ernesto Hoost despre Mafia K1


Zvonurile despre legăturile strânse dintre fondatorul K1, Kazuioshi Ishii și liderii grupului mafiot Yakuza au făcut înconjorul lumii. Presa niponă relata că Ishii face ce vrea și cum dorește, inclusiv trucarea unor meciuri din K1. Întrebat astăzi la conferința de presă ce crede despre asta, fostul campion mondial K1, Ernesto Hoost, a răspuns:

”Posibil să fie o legătură între conducerea K1 și mafia japoneză, dar eu nu cunosc așa ceva. Știu că sunt astfel de relații, că sunt sportivi implicați în Yakuza, dar personal nu-i cunosc pe acești sportivi. Din păcate nu vă pot da mai multe detalii...”, a declarat ”Mister Perfect”

Fondatorul K1 Kazuioshi Ishii (foto) a fost condamnat în 2004 de către fiscul nipon pentru evaziune fiscală. Ishii a fost arestat pentru implicarea sa în spălarea de bani și furtul unei sume de 530 milioane yeni. În ciuda acestei situații, Ishii a ieșit liniștit din închisoarea Shizuka, după o ședere de doar 2 luni… Curtea a fost “nevoită” să accepte faptul că Ishii era un “cetățean model” în închisoare, fiind eliberat pentru bună purtare…

Ca să vedem până unde merge influența Yakuza, merită menționat că Ishii a primit din partea prestigioasei publicații de arte marțiale “Black Belt Magazine” titlul de “Man of the Year” în anul 2004.

”Noroc că Ishii este un om modest. Dacă ar fi vrut, cu siguranță ieșea “Man of the Year “ în fiecare an...”, le-a spus Hoost prietenilor din Moldova după încheierea conferinței.

Comentarii

  1. mafie peste tot, mai mult sau mai puțin legalizată

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare, spune-mi daca vrei sa facem un schimb de linkuri. Anunta-ma pe oigen11@gmail.com sau pe http://oigen.info printr-un comentariu ca m-ai adaugat iar in cel mai scurt timp posibil vei primi notificarea ca am facut acelasi lucru.

    Multumesc anticipat! Oigen

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune