Eveniment istoric pentru sportul moldovenesc

K1 în Moldova cu Ernesto Hoost

Seară istorică pentru artele marțiale din Moldova. Pe 28 octombrie va sosi la Chișinău ”Mister Perfect”, Ernesto Hoost.

La invitația a doi mari campioni moldoveni, Ion Șoltoianu și Ion Gheorghiu, la Chișinău se va afla timp de două zile cel mai titrat sportiv din K1, olandezul Ernesto Hoost, de 4 ori campion mondial K1. Mister Perfecțiune, cum a fost supranumit Hoost pentru prestațiile din ring, va fi oaspete de onoare la cel mai mare turneu de mix-fight care s-a organizat vreodată în Moldova.

Hoost va ajunge la Chișinău pe 28 octombrie, pe calea aerului, în jurul orei 15.30. A doua zi, 29 octombrie, de la ora 19.00 este programat turneul propriu-zis, la care vor participa cei mai buni sportivi de mix-fight (бои без правил) din 7 țări.

Ernesto Hoost va deveni al doilea luptător K1 care va vizita Moldova. Primul a fost francezul Jérôme Le Banner, care a vizitat Chișinău, după ce s-a căsătorit cu o moldoveancă.








Comentarii

  1. Nu imi este interesant. Mare eveniment... Nici nu am auzit de asa sportivi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un sport foarte spectaculos. Sunt sigur ca daca ai fi urmarit macar o gala finala de K1 ai fi devenit admirator a acestui sport.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Sandule ma bucur ca pui si asa stiri de tot felu nu numai din sport.Tineo asa si mai departe

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca lasam putin fotbalul, celelalte sporturi sunt practic inexistente in Moldova. Si asta in conditiile in care, unele sporturi dau atleti de talie mondiala. Lipsa promovarii duce la lipsa de interes din partea publicului. Presa, prin rolul sau indirect, este obligata sa reflecte cele mai importante evenimente, iar presa de sport - evenimentele sportive.
    Cum in Moldova sportivi de 24 de carate vin odata la cincinal, consider ca sunt obligat de meseria pe care o practic sa accentuiez acest eveniment. Iar cine nu a auzit de Ernesto Hoost, n-are decat sa se informeze. Iar daca cineva n-a auzit de Soltoianu sau Gheorghiu, inseamna ca nu cunoaste sportul national. Iar aici o parte din vina o am si eu, pentru ca fiind in centrul evenimentelor n-am stiut sa prezint acesti sportivi in asa fel, incat ei sa ramana in memoria amatorilor de sport pentru totdeauna. Tocmai de asta, consider ca am procedat corect postand un material din afara fotbalului. Cu aceasta ocazie, pe viitor, voi face si niste postari in care voi prezenta cei mai mari sportivi moldoveni. Si voi incepe, bineinteles, cu cei doi despre care un cititor al blogului nu a auzit, Ion Soltoianu si Ion Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Le banner mai e cu moldoveanca?nu stii?n

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam ca Jerome Le Banner a fost casatorit cu o moldoveanca.Cine e tipa ?
    Desi nu ma mir , un prieten de-al meu care a plecat in state si la un moment dat a ajuns tocmai in Dutch Harbour in Alaska de fapt localitatea respectiva e pe o insula in apropiere de tarmul Alaskăi , ei bine acolo la capatul pamintului a avut surpriza sa fie salutat in româneste de un american care era casatorit de ani buni cu o basarabeanca si care venea an de an in Chisinau si prin România.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune