Hai la ”Mister Perfect”

Cel mai mare turneu de lupte fără reguli din Moldova !
Cei mai buni sportivi din 8 țări !

Așadar, celebrul Ernesto Hoost (foto) vine mâine la Chișinău! Am mai spus că este un eveniment istoric pentru sportul nostru. Lăsând fotbalul la o parte, celelalte genuri de sport ne oferă extrem de rar astfel de ocazii sau evenimente, dacă vreți. Din ce îmi amintesc, celebrități gen Ernesto Hoost au fost extrem de puține pe la noi. Alexandr Karelin - marele luptător rus de greco-romane, românul Ilie Năstase - fosta glorie a tenisului mondial, spaniolul Juan Antonio Samaranch – fostul președinte CIO sau sud-coreeanul Choi Honh Hi – fondatorul Federației internaționale de taekwondo. Și cam atât. Repet, din ceea ce îmi amintesc. Tocmai din această cauză, cred că vizita celui mai mare sportiv K1 din istorie merită toată atenția și respectul nostru.

Ernesto Hoost va sosi mâine la Chișinău, cu o cursă aeriană, în jurul orei 15.30. Personal voi merge la aeroport să fac niște poze cu el. Hoost va fi cazat la un hotel de 5 stele, iar în programul oficial de mâine figurează doar cina festivă, la care vor mai fi prezenți organizatorii turneului Ion Șoltoianu și Ion Gheorghiu. Joi, 29 octombrie, la ora 12.00, în sala de conferințe a agenției INFOTAG va avea loc cântarul oficial al turneului, urmat de o conferință de presă cu participarea lui Hoost. Competiția propriu-zisă va avea loc în aceeași zi, de la ora 19, în sala sportivă Sigma, de pe strada Decebal, 76.

Iată programul turneului:

Comentarii

  1. Olá Sandu! Passei para te desejar uma ótima semana e, mais uma vez, conferir a beleza deste teu espaço.

    Pelo visto, parece que nesse torneio não haverá a participação de nenhum brasileiro. Espero que seja bastante emocionante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciao, Rosemildo
    Certamente será um passeio muito interessante. Vamos tentar, no futuro, para convidar o Brasil. Infelizmente os custos para trazer um atleta do Brasil são muito elevados, tendo em conta a distância entre a Moldávia e Brasil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nui secret cam kind se va lansa realitatea si va fi doar la chisinau sau si in alte orase adica acel post x are mai multe fregvente sau doar la chisinau???am mai auzit ca realitatea a cumparat nitul kit de adevarat sa fie?te rog sami raspunzi

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot sa-ti raspuns la niciuna dintre aceste intrebari din simplu motiv ca nu cunosc ceea ce ma intrebi

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu, ar fi cazul sa-l mentionezi shi pe Jerome Libaner, care, apropo, o ridicat Tricolorul Moldovenesc pe una din arenele lumii.. ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune