Haos total la Zimbru!

Jucătorii au cerut demisia lui Juravel, Tabanov și-a dat demisia, suporterii au intrat în vestiarul echipei la pauza meciului cu Olimpia!

Sunt doar câteva dintre evenimentele care au avut loc la Zimbru în ultima săptămână. Este cel mai prost sezon din istoria clubului, din toate punctele de vedere!

”Vrem capul lui Juravel!”

Evenimente ieșite din comun s-au derulat pe parcursul unei săptămâni la Zimbru. După victoria cu Sheriff, jucătorii au cerut audiență la președintele echipei, Andrei Cecetov. Fotbaliștii au cerut salarii la timp plus prime de joc. Dar cel mai important lucru – au cerut demisia directorului general Gheorghe Juravel, care după părerea lor nu este capabil să administreze un club de fotbal.

”Juravel habar nu are de fotbal. Tot la ce se gândește acest om sunt banii. El forțează jucătorii să semneze pe sume mai mici, le fură din salarii și îi înjosește. Va distruge complet clubul. Toate relele sunt din cauza lui...”, spune unul dintre liderii Zimbrului, care a dorit să rămână în anonimat.

”Juravel e cel mai mare intrigant. Umblă cu minciunile de la unul la altul. Cred că nu mai are multe zile la club. De fapt, era demult demis dacă Nicolae Ciornîi știa adevărul despre ce face Juravel la club...” – sunt vorbele unui antrenor de la Zimbru!

Tabanov și-a prezentat demisia!

Săptămâna trecută Ivan Tabanov și-a dat demisia! Acesta n-a mai rezistat presiunii venite din partea conducerii, în special dinspre Juravel. Totuși, cererea de demisie NU a fost acceptată de către președintele Cecetov! Astfel că Tabanov a stat din nou pe bancă la meciul cu Olimpia.
S-a întâmplat, se pare, pentru ultima oară. Tabanov nu a fost prezent astăzi, 19 octombrie, la antrenamentul echipei, dirijat de Eric Ococo. Conducerea clubului nu cunoaște motivul absenței, iar jucătorii cred că antrenorul nu va mai veni niciodată...

Suporteri la vestiare în pauza meciului!!!

0:4 cu Olimpia Bălți după prima repriză! Sunt consecințele evenimentelor care s-au întâmplat săptămâna trecută la Zimbru. Ceea ce a urmat la pauza este cu totul halucinant! Unul dintre liderii galeriei a reușit să pătrundă în vestiarul Zimbrului, cu acordul unui conducător de club.

”A început să ne înjure ca la ușa cortului și să ne povestească felul în care ar trebui să jucăm. După câteva secunde Veaceslav Sofroni l-a apucat de guler și l-a dat afară din vestiar. Suporterul, însă, nu se dădea dus. A fost la un pas să-l lovească pe Sofroni dacă nu intervenea un coechipier...”, povestește un jucător de la Zimbru.

E clar pentru toată lumea. Situația la Zimbru a scăpat de sub control. Iminent, urmează ceva schimbări. De antrenor sau de director. Oricare ar fi acestea, de dorit ca ele să aducă ceva pozitiv la echipă. Pentru un club de talia Zimbrului este inadmisibil să degradeze în halul ăsta.

Comentarii

  1. Incredibil. e mare pacat, insa din aceste lucruri poate vor avea de invatat
    Chiar nu stiu ce sa mai zic. Doar Salvati zimbru

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta din cauza ca nu dau terenu in folosinta petru FC Dacia, cei de la Sheriff nu au nici o problema sai primeasca pe FC Tiraspol, de asta au mai mut noroc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune