Israel - Moldova 3-1 (video)

Comentarii

  1. ti-am spus eu ca noi romanii prindem viteza si va ajungem din urma la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost jale mare. Asa e cand il tii pe banca pe Pantilimon dupa care a alearga o jumatate de Europa si joci cu finul Danut. Si multe altele despre care mi-i sila sa vorbesc. Razvan n-are treaba cu nationala. E antrenor strict de club

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca gresesti.Dani Coman a gresit intr-adevar la ultimele 2 suturi, dar nici apararea nu l-a ajutat.Pentru tricolori meciul a fost fara miza.Pentru romani meciul a avut miza!Tricolorii in meciul cu Serbia nu au fost romani.

    RăspundețiȘtergere
  4. coman e portar bun.sa stii tu pantilimon nu-i mare scula de portar.inalt si atat, culmea la jocul aerian are si el mari probleme.coman e portar exceptional pe pozitionare si reflex cred ca e cel mai bun.e un portar inteligent, lobont un nebun (in sensul bun)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar Calincov ar trebui sa fie jucatorul pe care sa fie reconstruita echipa nationala...in ultimele 3 meciuri, au fost cel mai bun...pacat ca joaca acolo unde joaca, pentru ca are talent...
    De coman, ce sa zic...nu-i super nici pantilimon, insa coman a prins o zi slaba...Si pe mine ma dezamageste razvan...face selectia urat de tot

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi puteti sa spuneti ce vreti despre Pantilimon. Eu va spun in schimb ca il vor echipe MARI din Europa. Iar acolo cred ca oamenii se pricep un pic mai bine ca noi.

    Asa cred si eu, Victor. Trebuie creata o echipa in jurul lui Calincov pe care il vad liderul nationalei in urmatorii ani. El deja este un lider si, cum ai observat tu corect, cel mai bun jucator al nationalei din ultimele meciuri.
    Eu nu am fost fan Calincov si chiar l-a criticat pe Dobrovolski pt ca l-a convocat cand acesta nici echipa nu avea. Acum, insa, jos palaria in fata lui Calincov. A avut o sansa si a profitat de ea din plin. Important acum este ca el sa-si mentina atitidinea vizavi de echipa nationala. Daca va reusi asta, va ajunge MARE!

    RăspundețiȘtergere
  7. sandu o echipa mare cand vrea ceva cumpara.nu cunosc sursele tale, dar daca te ei dupa presa nostra te inseli amarnic.un caz: mirel radoi sau dorin goian

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e vorba de presa din Romania. Sunt alte surse, credibile. Una dintre ele este chiar directa. Eu personal cunosc direct de la club, un club mare care joaca in Champions League.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune