Meciurile pe care le vezi


Sâmbătă, 10 octombrie, se joacă 4 meciuri din preliminariile CM 2010 pe care nu le poți rata.

În primul rând Israel – Moldova. Partida va începe la ora 22.00 și va fi transmisă în direct de Moldova 1 TV. Ca de obicei postul public de televiziune a hotărât întrebarea pe ultima sută de metri. Comentatori: Alexandru Gheorghiță și Dumitru Chitoroagă. Ultimul este un jurnalist tânăr și promițător (Chitoroagă este cel care anunță componențele echipelor de la stația de amplificare a stadionului Zimbru). Cei care vor dori să vadă partida cu un alt comentariu, pot intra pe net la http://livetv.ru/eventinfo/30763/.

Un meci care decide câștigătoarea grupei, Rusia – Germania va începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct de Первый канал. Comentatori: Victor Gusev și Alexei Smertin. Cei care au pachetul Digi TV vor putea urmări partida cu un comentariu în limba română la Digisport Plus. De asemenea, pe net la http://livetv.ru/eventinfo/30756/.

Ucraina – Anglia o altă întâlnire de foc, mai ales pentru ucraineni. Ora 19.15 (TRK Ucraina) sau http://livetv.ru/eventinfo/30758/. Englezii sunt déjà calificați, dar s-ar putea să le facă ”o surpriză”… croaților aflați în luptă directă cu Ucraina pentru locul doi. Vă mai amintiți cum jucătorii croați i-au lăsat pe insulari acasă în preliminariile trecute, ducând Rusia la Euro 2008? Urmează răzbunarea. Multă lume va paria pe Ucraina!

În fine, de la ora 21.30 vezi Serbia - România. Meciul va fi transmis în direct de TVR1. Comentatori: Dragoş Bocanaciu şi Emil Hossu Longin. La fel, pe net la http://livetv.ru/eventinfo/30770/. România, ca și Moldova, nu mai are șanse de calificare la CM 2010.

Comentarii

  1. Kitoroaga chiar e un baiat talentat...cu putin a practica se poate impune. De cum a venit sa comenteze, l-a inchis pe gheorghita...Il cunosc pe Dumitru, si mi se pare un baiat de treaba...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune