vineri, 9 octombrie 2009

Meciurile pe care le vezi


Sâmbătă, 10 octombrie, se joacă 4 meciuri din preliminariile CM 2010 pe care nu le poți rata.

În primul rând Israel – Moldova. Partida va începe la ora 22.00 și va fi transmisă în direct de Moldova 1 TV. Ca de obicei postul public de televiziune a hotărât întrebarea pe ultima sută de metri. Comentatori: Alexandru Gheorghiță și Dumitru Chitoroagă. Ultimul este un jurnalist tânăr și promițător (Chitoroagă este cel care anunță componențele echipelor de la stația de amplificare a stadionului Zimbru). Cei care vor dori să vadă partida cu un alt comentariu, pot intra pe net la http://livetv.ru/eventinfo/30763/.

Un meci care decide câștigătoarea grupei, Rusia – Germania va începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct de Первый канал. Comentatori: Victor Gusev și Alexei Smertin. Cei care au pachetul Digi TV vor putea urmări partida cu un comentariu în limba română la Digisport Plus. De asemenea, pe net la http://livetv.ru/eventinfo/30756/.

Ucraina – Anglia o altă întâlnire de foc, mai ales pentru ucraineni. Ora 19.15 (TRK Ucraina) sau http://livetv.ru/eventinfo/30758/. Englezii sunt déjà calificați, dar s-ar putea să le facă ”o surpriză”… croaților aflați în luptă directă cu Ucraina pentru locul doi. Vă mai amintiți cum jucătorii croați i-au lăsat pe insulari acasă în preliminariile trecute, ducând Rusia la Euro 2008? Urmează răzbunarea. Multă lume va paria pe Ucraina!

În fine, de la ora 21.30 vezi Serbia - România. Meciul va fi transmis în direct de TVR1. Comentatori: Dragoş Bocanaciu şi Emil Hossu Longin. La fel, pe net la http://livetv.ru/eventinfo/30770/. România, ca și Moldova, nu mai are șanse de calificare la CM 2010.

Un comentariu:

  1. Kitoroaga chiar e un baiat talentat...cu putin a practica se poate impune. De cum a venit sa comenteze, l-a inchis pe gheorghita...Il cunosc pe Dumitru, si mi se pare un baiat de treaba...

    RăspundețiȘtergere