Ministrul Ciobanu îl ignoră pe șeful Filat

Ministrul Tineretului și Sportului a participat ieri la tăierea panglicii în timpul unei manifestații festive, deși acum o săptămână premierul Vlad Filat a cerut miniştrilor ca ”în următorii patru ani să fie anulată experienţa „tăierii panglicilor” la inaugurarea diferitor edificii.”

Șeful de la MTS a participat ieri la ceremonia festivă de inaugurare a mini-terenului de fotbal cu suprafață artificiala, construit în cadrul programului Federației Moldovenești de Fotbal, “Toți împreună” la școala sportivă din Călărași.

Ministrul Ion Ciobanu a declarat că, pentru prima dată de la investirea sa în noua funcție, asistă la darea în exploatare a unui edificiu sportiv.

In programul meu de activitate unul dintre punctele de bază este crearea infrastructurii în sport. Mai ales că la momentul actual ea lasă de dorit. Și mă bucură activitatea pe care o desfășoară Federația de Fotbal în această direcție. Am avut o discuție cu Președintele FMF, Pavel Cebanu, și trebuie să recunosc că forul fotbalistic întreprinde pași hotărâți pentru popularizarea fotbalului în Republica Moldova. De remarcat și conlucrarea frumoasă dintre FMF și asociatiile fotbalistice internaționale – FIFA și UEFA. Sunt sigur că vom avea o conlucrare eficientă cu FMF! Și alte federații sportive trebuie să urmeze exemplul forului fotbalistic și să nu aștepte bani doar de la stat, dar să caute posibilități și investitori pentru crearea unei baze sportive în țara noastră”, a declarat Ion Ciobanu.

Voi comenta această declarație puțin mai târziu.

sursa: www.fmf.md

Comentarii

  1. Nu ,D. Grecu,nu Ministru Ciobanu il ignora pe D. Filat! Ci Pavel Ciobanu isi cauta esirea din Labirint.Ce ciudat!O luna jumate in urma Presedintele FMF Pavel Ciobanu la alegerile Parlamentare cadona mingi cu TAisia Voronina ,acum tae panglica unui nou centru cu Ministru Sportului
    D.Ciobanu.!Dar cum ramine cu declaratiile lui P. Efros despre cele 5000 000 de euro furate de P.Ciobanu din buzunarele celor ce fac cu adevarat din nimic ,fotbal in R. Moldova.
    Nu va faceti nici o problema D.Grecu,ne vom discurca si cu Ciobanu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu nimic de Taisia, dar l-am vazut la stiri pe Pavel Ciobanu cum impartea mingi alaturi de Vladimir Voronin inaintea alegerilor parlamentare

    RăspundețiȘtergere
  3. Jale mare pe capul oamenilor din sport. Acum e momentul oportuniştilor, celor "de pe lângă", roţilor din a 5 poziţie să vină şi să dea din limbă şi să prindă trenul. Iar oamenii din sport, care nicicând nu au iubit să umble şi să se umfle în pene, ci doar au în cap antrenamente şi căutare de surse pentru a organiza cantonamentele sau a avea bani de drum la competiţii vor sta acolo cu capul în jos ca în toate timpurile.
    Jale fraţilor. Vorba celor mai în vârstă: "Bine era la Soiuz. Iată atunci sportul era la putere. Erau şi finanţe, şi sportivii respectaţi, copiii antrenaţi în activităţi sportive, părinţii aveau grijă ca copiii să frecventeze acele secţii... Acum însă... Delăsare. Totală. Fără margini!!!"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune