Penultima șansă de a evita ultimul loc

Moldova joacă mâine, în Israel, penultima partidă din preliminariile CM 2010. O campanie ratată din toate punctele de vedere. Obiectivul echipei este acum evitarea ultimului loc în grupă! O grupă din care mai fac parte Luxemburg și Letonia, Grecia și Elveția.

Moldova n-a câștigat niciodată în fața Israelului. În schimb am obținut două remize din 3 deplasări la Tel Aviv, 0-0 în anul 2003 și 1-1 în 2004. În celelalte două întâlniri victoria a revenit reprezentativei Israelului, 1-0 (2001, Herzliya) și 2-1 (2008, Chisinau). Meciul Israel – Moldova se va juca sâmbătă, 10 octombrie, pe Stadionul Ramat Gan, și va fi arbitrat de către o brigadă de arbitri din Olanda în frunte cu Bernie Raymond Kevin Blom.

Naționala de fotbal a Moldovei a ajuns în Israel joi, 8 octombrie. Jucătorii și staful tehnic au fost cazați la Grand Beach Hotel din Tel Aviv, un hotel de 4 stele, cu ieșire la marea Mediterană. Prețul unei camere duble costă 140 de dolari.

Din lotul de 20 jucători convocați de selecționerul Igor Dobrovolski nu au făcut deplasarea în Israel Alexandru Gațcan (suspendat pentru cumul de cartonașe galbene), Victor Comlionoc și Vitalie Bordian (ambii, accidentați). Aseară reprezentativa Moldovei a susținut un antrenament, de la care vă propun să vedeți câteva fotografii. Interesant, cine este al treilea portar din imagine, cel care stă cu spatele… Din delagația oficială fac parte doar 2 portari: Namașco și Matiughin.

















foto: http://www.fmf.md/
Vadim Caftanat

Comentarii

  1. sa nu-mi spui ca sunteti sub luxemburg

    RăspundețiȘtergere
  2. incredibil, las ca si pe noi era sa ne bata feroe

    RăspundețiȘtergere
  3. portarul cred ca e Adrian Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic incredibil la cum se face selectia si tinand cont de faptul ca Dobrovolski nu este antrenor, ci un selectioner care se bazeaza pe intuitie in loc de logica.

    Incredibil este ca Romania a ajuns in spatele Austriei, Lituaniei (am fost la Cluj, 0:3). Incredibil este ce face Razvan, un antrenor pe care il consideram bun inainte sa vina la nationala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Incredibil daca acesta este intr-adevar Bogdan!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdan, pare-mi-se, face antrenamente cu Academia. Oficial este fara echipa. Kalinkov-2.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian Bogdan a fost la Poli Timisoara si Rapid. Cel de la Bacau e alt Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  8. Portarul care sta cu spatele este ADRIAN BOGDAN. Mi s-a confirmat oficial acum de catre o ruda de-a fotbalistului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adrian Bogdan a mers in Israel in calitate de antrenor cu portarii !!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune