Șoltoianu a vrut să-l bată pe Hoost direct în aeroport !!!


Cel mai titrat sportiv moldovean de arte marțiale, Ion Șoltoianu, a declarat astăzi că este gata pentru un sparing contra lui Ernesto Hoost direct pe aeroport, fără echipament și fără mănuși de box!

”Nu mi-e frică de el, chiar dacă e mai mare. În acest sport totul poate fi decis de o singură lovitură, pe care i-o pot aplica eu primul. Cum să-mi fie frică? Mă bat cu el chiar aici, fără mănuși, cu pumnii gol și îl bat rău de tot...”, a declarat Ion Șoltoianu.

De altfel, președintele CS Elat a făcut deliciul presei, amintindu-și de un caz petrecut acum 15 ani, când l-a provocat pe celebrul actor al filmelor de acțiune Jean Claude van Damme.

”Vreau să mulțumesc presei pentru faptul că promovează sportul. Vă mulțumesc că sunteți alături de sportivi...”, a încheiat Ion Șoltoianu dialogul cu presa.

Comentarii

  1. cU TOT RESPECTUL PENTRU șOLTOIANU...DAR, MA TEM CA HOOST E CHIAR PREA MARE...LA PROPRIU

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu tot respectul pentru Hoost, dar cred ca la moment Soltoianu l-ar face praf. Si nu doar Soltoianu, dar si Ion Gheorghiu. Afirm asta tinand cont de aspectul financiar al Campionatului K1 si politica acestei competitii. Fara dubii Ernesto Hoost este un MARE campion, dar totodata cred ca Moldova a avut in timp cativa sportivi care ar fi facut fata lejer in K1. Pur si simplu nu au avut parte de promovare, relatii si imagine de Monstru. Daca ai observat, in K1 au fost mai mereu aceeasi eroi: Hoost, Hug, Le Banner, Bob Saap, Sefo, Mo, Aerts. Apoi mai tarziu Bonjasky, Schilt, Badr Hari, etc.
    K1 a fost si ramane un mare bussines, care aduce bani uriasi in contul organizatorilor. Atata timp cat Moldova nu este o tara atractiva si nu a nascut inca niciun monstru gen koreeanul Choi sau americanul Bob Saap, sau japonezul venit din sumo (i-am uitat numele) - nu vom fi lasati nici pe aproape de K1. In plus, la noi abia se fac primii pasi in relatia cu oamenii importanti din K1. Sper, in timpul apropiat sa fim lasati sa participam macar la turneele regionale

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo Sandule,hai si cu tv sa ridicam sportul macar putintel ,ca nu se mai poate

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Volneanschii ,de ce so apucat o duso la capat,asteptam ceo sa face Gabi ei anul trecut cu Voievodul a facut mare treaba au venit in Moldova 19 tari ,bravo Gabi...

    RăspundețiȘtergere
  5. nuva mai temeti ca ion soltoianu este un om dizvoltat nuva uitat la tiganu sela domnul soltoianu succes la munca eu credca suntet gata de meci eu intotdeauna osa vatin pumnii tari

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo domnul soltoianu va discurcati foarte bine suntet un om foarte dizvoltat

    RăspundețiȘtergere
  7. care bai acolo se tine mare cu volneanschii domnul sotoianu este un om foarte tare are doua mini de aur dintro miscare tot se face domnul soltoianu eu toata viata osatin la dumnevoastra si sper ca incurind osama antrenatt si pemine sa ajung si eu asa ca dumnevoastra stiu ca dumnevoastra ati vazut mai mult singe ca ernesto hoost nuva uitat varog ca el este asa zdravan dumnevoastra stiu ca stit mai bine ca mine dumnevoastra tot avet doua mini doua picioare doua urechi asa ca tot speram ca osa fie bine eu vreu sa va vad in realitate a comentat alexei bordeianu dela ungheni

    RăspundețiȘtergere
  8. domnul soltoianu noi moldovenii dupacum aud si vad trebue sai dizbatem celistiu lui ernest hoost lasini ovenit el lui si isipari ca el aisi ii glavnii nusi temi di nimi sau si iauti ghini ci so dus lasa casai mai facem noi invitatii si acolo drept undi si da el jos din cucuruzniku sela care vini el lasa ca ninkipui ca dumnevoastra atunci ce tresa avut cu el eu stiu deama ca mam uitat peste tot a declarat>(alexei bordeianu)<.

    RăspundețiȘtergere
  9. baeti cel mai tare ma abisesti cum seride ernest hoost parcai un cloun jori nuva mai tinet tari cu ernesto hoost sa stit ca trebue in totdeauna sa ne mindrim cu tara noastra asa cum e ea noi trebue in totdeauna sa ridicam flagul nostru moldovnesc a declarat bordeianu alexei

    RăspundețiȘtergere
  10. hai nu mai minkati "kirnati de cel mare " ca nici idee nu aveti de sportul care la practikat Hoost si nici nu prea stiti cinei ati auzit ka a fost in K1 si gata ati inceput a urla as vrea sa vad in realitate ce a spus Soltoianu si atunci vom mai komenta dar pina ce tacava gurile daca nu stiti ce vorbiti ..... "sportivilor"

    RăspundețiȘtergere
  11. HOOST ai da somn lui soltoianu cu palma deschisa!!!nu il pupati in cur pe HOOST pentru ca isi merita respectu!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Toti cei care au scris mesajele de mai sus se simte ca sint niste inculti si derbedei de-al-de Soltoianu . Luati ABECEDAR-ul in mina si faceti putina gramatica !!!!!!
    Dormit in sala de forta si faceti masa musculara dar substanta cenusie va lipseste total.
    Nu va mai tineti de Soltaianu ca prostii ca va stricati numele si reputatia

    RăspundețiȘtergere
  13. domnu cu ,,celiustiu'' , cititi va rog mesajul pe care l-ati scris .
    Mai mult seamana cu o limba pasareasca ............
    ha-ha , prosti mai sinteti domnilor , macar nu scrieti mes. pe net

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest Soltoianu se ascunde dupa ,,imaginea sa de sportiv,, cind de fapt este o persoana dupa care plinge puscaria si nu numai din tara noastra.Mai informativa oameni buni si nu-l ridicati asa in slavi!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ba pulangiilor ce in pl me al criticati atita pe batea ce bandit ce hot ce cu vorbele astea ba ?
    ai de spus ceva vina si discuta in 4 ochi cu tata si ghata nu injurati pe degeaba pe net dc nui spuneti in fata,da scriti pe net toate prostiile care va vin in cap,care are de discutat cu mn putem sane intilnim sa vb normal.

    RăspundețiȘtergere
  16. DA lasa bai kil lumea sa scrie cine-i soltoianu asta ... scrieti baieti, scrieti. leprosul trebuie infundat odata si odata

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune