Ultimul “pozor” a lui Dobrovolski

Letonia - Moldova
Miercuri, 14 octombrie, ora 21.00, Moldova 1 TV (80%)

Titlul este inspirat din mesajul primit de la un jurnalist de la Moldova 1, pe care l-am întrebat dacă meciul Letonia – Moldova din preliminariile CM 2010 va fi transmis miercuri la TV: ”Ultimul pozor al campionului olimpic începe la ora 21.00. Din câte am înțeles, în proporție de 80 la sută, Mesagerul va fi difuzat în pauză”.

Meciul Letonia - Moldova va fi ultimul din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud (2010). După această partidă contractul lui Igor Dobrovolski cu Federația de fotbal EXPIRĂ.

Interesant, de unde această schimbare bruscă de atitudine a celor de la Munu, care nu ieșeau niciodată din tipare. Bănuiala mea că acum Masajorul nu mai are așa mare importanță de vreme ce tătuca nu-l mai alteaptă să se vadă seara în oglindă mi-a fost confirmată, parțial, de același coleg: ”am înțeles că sunt mișcări pentru a face ochi la noua conducere a statului și a guvernului, vor să demonstreze că nu e un program șablon, cu Mesager neclintit, că adică e publică instituția. Pe dracu publică…”

foto: http://moldova.sports.md/

Comentarii

  1. Sunt si eu jurnalist sportiv si daca ar pleca Igor Dobrovolschi ar trebui da gasit un antrenor de mare valoare or la noi valorile nu prea stau prin tara.Personal las vrea pe Dumitru Dumitriu antrenor.Ar mai fi o solutie Vlad Goian care a facut echipa buna la Ribnita.Emil Caras si Alexandru Spiridon ar fi candidaturi dar dupa ce isi vor incheia misiunea cu antrenorii romini.Leonid Cuciuk ar fi o varianta dar depinde de FMF daca poate sa cinvinga Sheriff-ul sal lase sa antreneze 2 echipe cum au mai facut si alti antrenori cu mare succes.Dar pina la urma sper sa nu ajungem sal regretam pe Dobrovolschi cum fac acum rominii cu Piturca.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu anonim 70% :)

    Cat despre meciul transmis de m1, , da a fost o mare surpriza

    RăspundețiȘtergere
  3. iaka nu trebu Goian ca se vede lucrul lui nu la ribnitya da la U19, caras si spiridon au contract cu echipele de club...oricum va alege pashka antrenorul

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai asteptati sa fie transmis meciul dintre letonia si moldova ca cei da la M! sunt niste icompetenti iata ce am gasit pe un portal de fotbal
    http://www.moldfootball.com/?index=news&news=5136

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune