Sheriff: 10 jucători și un fiu

TWENTE - SHERIFF 2:1
Am pierdut un meci, dar am câștigat 2 comentatori

Sheriff a pierdut onorabil în fața liderei la zi din Olanda... GOOOOOOOOOOOOL! Sheriff egalează!!! Primul gol în deplasare în Europa League! Rodriguez!!!!!! La un pas de 2:1. Argentinianul ratează dintr-o poziție aproape perfectă! Cât am scris o frază (și scriu foarte repede), Twente a ajuns la poarta noastră, dar Nkufo ne iartă... Hai că am vrut să anticipez un pic evenimentele, dar se pare că m-am grăbit. Meciul a devenit extrem de palpitant după ce tiraspolenii au egalat...

Nu-l învinuiesc pe Namașco, deși a greșit decisiv la golul doi. Dacă se juca tur-retur Sheriff se califica. Îmi pare rău că antrenorul Ku-ciuk (foto) își pune cariera în joc, încăpățânându-se să-și bage fiul titular, deși acesta joacă cu două viteze în minus. Pe de o parte îl înțeleg, pentru că e copilul lui. Pe de alta, însă, te faci tu de râs și arăți la toată lumea că fiul tău nu are valoare. Ce e mai bine?..

Sheriff a pierdut, dar suporterii moldoveni au câștigat 2 comentatori de viitor. Comentatori buni, pentru că de alt soi avem. Nicu Timofti mi-a plăcut în mod special. Lejer și degajat. S-a simțit experiența acumulată la posturile de radio pe la care a activat în calitate de animator. Ca pentru prima dată s-a descurcat destul de bine și Dorian Jereghi. La el s-a simțit mai mult că e știrist. Dar Jardeluț are calități de comentator, pe care, sper să mai aibă ocazia să le valorifice. Baftă!

Comentarii

  1. Da, comentatorii moldoveni au fost bravo. Jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ziceam si eu - au fost buni si, cel mai important, se vede progresul lui Timofti.
    Pacat ca am pierdut! Eu zic ca a fost nemeritat, dupa joc.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer a fost un meci frumos practicat de Sheriff, chiar si in 10 oameni, nu pot spune ca Kuciuk a fost in teren. Mi-a placut Rodrigues, era peste tot si in aparare si in atac.
    PS Am remarcat si eu comentariul foarte bun al baietilor. Nici nu se poate compara cu ce este la moment la Moldova 1, unde sincer, imi vine sa opresc sunetul, mai ales cind comenteaza Gheorghita. Daca sa fac o comparatie, pai ieri mai tare mi-a placut Jereghi, desi a comentat prima data in viata, a facut-o foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ma laso incolo de cmentatori. Timofti e un amator amarat si asa si va ramane. Un amator si la comentat si la rubrica de sport pe care o prezinta la protv. I-am atras atentia de cateva ori si s-a corectat repede, apoi iar o da in bara, dar nu pot avea grija de fiecare data sa-l corectez. A sâlit lumea deja cu toate stirile de rahat din Ruia, iar de România nici nu vrea sa auda.
    ESTE UN RATAT LA RUBRICA SPORT; SA_SI CAUTE ALTCEVA DE LUCRU-

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar nu înţelegeam ce aşteaptă Cuciuc, şi de ce nu-l schimbă pe Aliosha. Dacă era alt atacant, poate era altfel.

    RăspundețiȘtergere
  6. suvorov si in cirje joaca mai bine decit cuciuc

    RăspundețiȘtergere
  7. Valentine du-te tu si comenteaza daca tot esti atat de destept. La f.tut capu esti bun. Mintea moldovanului cea de pe urma...eeeeh.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba Sandule, da tu cind scrii ceva, mai si verifici ceva din ale gramaticii? Ma refer la "L-a el s-a simțit...". Nu te supara - o greseala de tipul "ca-n curtea scolii" :). Cit despre comntatori - au fost foarte buni ambii. Apreciez, in special, prestatia lui Jardel, chiar daca initial a prezentat mai mult stiri decit meciul propriu-zis. In plus, Dorian "a sperat" tot mechiul, dar ce folos de... "oala sparta" a lui Namashko :( Ca sa ramin tot la comentatorii de aseara, ma intreb si te intreb - cine va comenta Sherif-Steaua - PRO TV Chisinau sau Bucuresti? Te salut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa reusim macar un rezulat pozitiv la voi ! Sper eu intr-o victorie ! HAI STEAUA !

    RăspundețiȘtergere
  10. Au fost bunisori. Intradevar dorian parca citea stiri la inceput, insa cred ca vor creste ambii, pentru ca mai este loc. cat de Sheriff, e cu siguranta o infrangere nemeritata. La un momenta dat nu-mi venea a crede ca olandezii joca asa prost, credeam ca e blat, ceva...dar au dat un gol cand ne era lumea mai draga.pacat, cu o remiza ne puteam califica

    RăspundețiȘtergere
  11. acest Kucuk jucătorul, nu merită să joace la Șerif, ratările sale au fost de 10+! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sandu,

    pe cand am ocazia sa vad un meci la Realitatea comentat de tine? Uite atunci o sa ma laud cu partile pe care le-am castigat, nu acum! In rest... nimic important de mentionat.

    vicu,

    nu cauta nod in papura! O gresit omu scapand o cratima si hai repede pe el. Du--te de-i invata gramatica pe altii, nu pe Sandu. Nu o sa tolerez nici-un atac la adresa acestui om atata timp cat fara performantele sale am si visat si astazi la diverse chestii...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ioane, esti bun de agitator pentru partidele de extrema:-)
    În ceea ce priveste unele greseli, cred ca le facem toti, mai ales ca unii scriu in graba sau cu viteza mare, pentru ca informatia sa ajunga la voi mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ivan,

    asta si ziceam. Am observat si la tine erori, dar toate apar din dorinta si emotiile aparitiei unui articol nou. Bafta si va multumim!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune