Twente a bătut pe Ajax Amsterdam şi e lider în Olanda

Adversara Sheriffului din Liga Europa, Twente Enschede, a câştigat, duminică, scor 1-0, derby-ul etapei a 13-a din Eredivisie, cu Ajax Amsterdam, şi rămâne liderul campionatului, fără niciun eşec.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Ruiz, în minutul 47, care se menţine pe locul secund în clasamentul golgheterilor, cu nouă reuşite.

Tehnicianul lui Twente, Steve McLaren, a folosit următoarea formulă:
Boschker - Stam, Wisgerhof (Carney 46), Douglas, Tiendalli - Janssen, Perez (Tiote 75), Brama - Ruiz, N'Kufo, Stoch (Akram 90+1).

De partea cealaltă, Martin Jol a jucat cu echipa:
Stekelenburg - Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita - Gabri (Rohmmedal 70), De Zeeuw (De Jong 57), Enoh, Emanuelson - Pantelic (Sulejmani 16), Suarez.

În urma acestui rezultat, Twente se menţine pe prima poziţie în clasament, cu 35 de puncte, fără niciun eşec, urmată de PSV Eindhoven, cu 33 de puncte, în timp ce Ajax se află pe trei, cu 29 de puncte.

Twente face parte din Grupa H a Ligii Europa alături de Steaua, Fenerbahce şi Sheriff Tiraspol.

Comentarii

  1. Mc Laren a fost intotdeauna un antrenor viclean. Nu poti sa stii la ce sa te astepti de la el. Inca si acum mi-e cicatrizat sufletul dupa eliminarea Stelei cu Boro. Ce vreau sa zic este ca caracterul sau si-a gasit aplicare perfecta in grupa H a EL: dupa ce a batut pe Fener, a fost aparat doar de noroc in meciul cu Steaua, cand putea pierde cu 2-3:0, dupa care, din nou, a pierdut acasa la Sheriff, ca mai apoi sa isi ia reversul medaliei in Olanda. O imprevizibilitate totala! Nu stiu la ce sa ma mai astept... Cert este ca imi doresc ca Twente sa nu castige nici un punct, iar Fener sa bata tot.

    p.s. Inainte de fiecare campanie facem comparatii cu adversarii nostri si gasim diferente. Diferenta dintre Sheriff si Twente sau Steaua si Fener sau Steaua si Twente sau Fener si Sheriff este ca inanite de meciurile din EL ei joaca in campionat cu Ajax sau Galata, aduna 30-40-50.000 de oameni, pe cand in Moldova Sheriff da piept cu Viitorul Orhei sau Academia sau Unirea Alba-Iulia (pt Steaua).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune