Iuran: ”Vreau să antrenez naționala Moldovei!”

Chiar dacă presa sportivă de la noi este în creștere, mai cu seamă media online, încă mai apar știri preluate de pe alte site-uri și date drept veridice, fără a fi verificate. Când am auzit acum două zile că Iuran a refuzat naționala Moldovei, nu m-a mirat dezinteresul fostei vedete de la Dinamo Kiev pentru naționala noastră. Mai dergabă m-a interesat cu cine a negociat Iuran sau de la cine a venit oferta? Asta în condițiile în care conducerea FMF a declarat oficial că nu va aborda niciun antrenor până la 31 decembrie.

Nu că i-aș fi crezut pe cei de la FMF, dar nici varianta Iuran nu-mi suna bine atâta timp cât acesta este bun prieten cu Dobrovolski. Primul gând a fost că ar fi o combinație în trei... Răspunsul l-am primit de la reporterul Publica TV, Vitalie Maistru, care l-a sunat și a vorbit personal cu Serghei Iuran. Ce a aflat?..

Iuran a declarat că nu l-a contactat nimeni din Moldova și că nu s-a pus niciodata întrebarea ca el să antreneze naționala Moldovei. Fostul mare atacant a mai spus că presa din Rusia a inventat interviul în care el se referea la naționala noastră. Mai mult decât atât, Iuran a declarat în exclusivitate pentru Publica TV că I-AR FACE MARE PLĂCERE SĂ ANTRENEZE NAȚIONALA MOLDOVEI, CHIAR ȘI PE BANI PUȚINI!!! ”Pentru orice antrenor este o onoare să antreneze o echipă națională”, a încheiat Iuran.

Comentarii

  1. sandu, mai fa vreun sondaj la tema,, cine ar trebui sa fie antrenorul nationalei noastre sau ceva de genul asta

    RăspundețiȘtergere
  2. ba da chiar in halul asta sa ne batem joc de nationala noastra... daca mai vine si asta la cirma nationale atunci ne innecam cu totul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-l mai trageti pe Iuran, ca doar nu el, ci Vladimir Liutyi urmeaza sa fie antrenorul nationalei Moldovei.
    Cica el este mai prieten cu Dobrovolski, deoarece ambii au fost campioni olimpici in 1988.
    Se pare ca voi inventati ""stiri despre oamenii pe care i-ati vrea la timona nationalei.
    Asta se cheama "manipularea publicului"...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune