Petru Efros: „Dan Petrescu NU este copt pentru campionatul Rusiei”

Agentul moldovean Petru Efros spune că Dan Petrescu va eşua la Kuban Krasnodar, pentru că nu este încă un antrenor destul de matur. Efros afirmă că Ioan Andone sau Mihai Stoichiţă s-ar fi descurcat mult mai bine în Rusia.

„Petrescu a avut rezultate doar lângă MM Stoica, care ştie să organizeze perfect un club de fotbal. Fără Meme îi va fi foarte greu. Mai ales în Rusia, unde va fi „mâncat” de sistem. Aţi văzut ce a păţit Redic la Vladikavkaz. Iar Rednic, ca antrenor, nu este mai slab decât Dan Petrescu”, a declarat Efros în exclusivitate pentru acest blog.

Singurul antrenor care a calificat o naţională moldovenească la turneul final al campionatului european, Petru Efros, a analizat deciziile lui Petrescu din timpul meciului Unirea Urziceni – Stuttgart la care a fost prezent în tribune:

„Unirea a încasat un gol în debutul meciului, pe teren propriu. În loc să atace, Petrescu a retras toată echipa în propriul careu. E un antrenor fricos. Iar în Rusia, fără un om puternic alături, îi va fi foarte greu. Doar valizele îl pot salva”, a încheiat Efros.

Comentarii

  1. Efros e bravo. Nu se teme de nimeni

    RăspundețiȘtergere
  2. vom trai si vom vedea
    poate ca are dreptate,dar numai Dumnezeu stie
    dar sincer si eu cred ca Petrescu va da tare din coate ca cit de cit sa se afirme

    RăspundețiȘtergere
  3. Palavragiu. Nu ca l-as considera pe Petrescu un antrenor "mare" mai degraba il consider pe Efros slab in tot ceea ce face.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am o parere si este una justa D.Goncearuc te vei convinge Petrescu e sub multi antrenori romini,dar timpul te va face sa respecti parerile mele ,si imi pare tare rau de parerea ta despre mine dar tu ai dreptul ca oricine la opinia ta.
    Urmarind dupa blogul tau si respectindute abia acum am inteles ca felul tau de ati expune parerea e prea timida adica puteai sa fii mai curajos in comentariu catre mine .Tu vreai sa fii inteligent dar mai ai nevoe si de putin curaj .Goncearuc exprimate mai liber ,mai slab in ce sunt? Bine! Succes ! Tu doar esti jurnalist,ear eu nimeni in fotbalul moldovenesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimate Petru Efros, exprimarea mea respira prin libertinaj, ceea ce am vrut sa spun - am spus. Observ insa, ca acest "timid" comentariu v-a deranjat, in pofida faptului că incercati deliberat sa nu aratati acest lucru prin faptul ca va pozitionati ca "nimeni in fotbalul moldovenesc" si ca incercati cu mine zeflemeaua vadita "tu doar esti jurnalist".

    In ce sunteti slab? Parerea mea este ca nu sunteti altceva decit un produs comercial care a incercat sa-si faca loc pe piata fotbalistica de la noi prin intermediul "gurii mari" si a emisiunilor "Fotbal Hebdo".
    In ce mai sunteti slab? In constructia gramaticala a mesajului catre mine: "Tu vreai(vrei de fapt e corect) sa fii inteligent", "exprimate (exprima-te) mai liber", " respectindute (respectindu-te)" sau cea stilistica "Urmarind dupa blogul tau". E jenant pentru un om care are propria conferinta pe moldfotbal, dar iertabil unui "nimeni in fotbalul moldovenesc", expresia nu-mi apartine.

    Nu vreau sa va atac, sichiar as fi primul care ar spune ca declaratiile lui Efros costa ceva, in cazul in care ele s-ar transpune in viata. Asa avem un Petru Efros care s-a cam facut de ris in campania pentru functia de presedinte FRF (ca de altfel toti ceilalti contracandidati ai lui Baha Buha).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma deranjat,just!Pentru ca cind eu incercam sa schimb ceva or cum spui tu ma faceam de ris tu ai putut sa faci si tu ceva dar tu ai ales sa stai in umbra,acum iti ramine sa-mi faci analize gramaticale,eu am dreptu la asa greseli.Acum sunt preocupat de alte lucruri putin mai importante ca contradictiile cu D-ra .Oricum am luat ceva bun si din acasta discutie contraversata.Nu mai jignit de fel ,mai ofensat pe ne drept .Cei legat de gramatica e si normal
    ca sunt mai slab ca tine,asta-i specialitatea ta,nu ar fi normal daca era invers.
    Daca doresti sa ma cunosti ca personalitate it-i pot oferi un interviu pentru blogul tau si atunci sunt sigur,vei avea o alta parere.
    Da,o mica remarca ,eu am facut studiile in chirilica .In schimb vorbesc 4 limbi.
    Un An Nou Exceptional!

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre ce incercati sa schimbati in timp ce eu ma "ascundeam in umbra", putem vorbi la nesfirsit. Problema a fost de strategie deficitara aleasa in campanie. Personal nu m-am ascuns niciodata de nimic. Se vede ca nu-mi cititi cu atentie blogul. Pentru a vedea ce se intimpla in acele momente in curtea Free Football (ONG pentru dezvoltarea fotbalului in Moldova, director executiv a carui sunt) cititi urmatorul material: http://ivangoncearuc.blogspot.com/2009/06/baha-buha-blea.html

    Puteti sa-mi trimiteti numarul de mobil la e-mailul ivangoncearuc@gmail.com, pentru a putea sa ne intelegem in privinta unui eventual interviu.

    RăspundețiȘtergere
  8. ivane, cred ca esti prea dur cu efros
    eu de exemplu chiar daca stiu ca cuvintul ,,exprima-te'' se scrie prin liniuta atunci cind las vreun comentariu nu le utilizez scriind cuvintele cu greseli

    si foarte multi fac ca mine
    asa ca ,,de unde stii tu ca efros nu stie cum se scrie cuvintul exprim-te ?

    tu tot ai scris cuvintul ,,sichiar,, dar eu sunt sigura ca tu stii cum se scrie corect

    RăspundețiȘtergere
  9. Ivan a vrut sa se deie mare dar uniori sunt cazuri kind acel ce se crede mai destept ramine prost...Aici e exact cazul dat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Un sfat catre voi, baietei - inainte de a scrie undeva ceva aveti grija sa va invatati sa scrieti corect - este oglinda celui care scrie. Lasa AlexOF scrisu' demential de ditamai tipu' trendy care scrie cu "k" in loc de "C" pentru a fi intr-un pas cu trendul asta de doi bani dar care nu stie a scrie cuvintul "uneori".

    Catre Anonim: "sichiar" este o scăpare de spatiu, greseala tehnica a oricarei persoane care tehno-redacteaza un text in graba, iar neutilizarea cratimilor in texte acolo unde este nevoie este un mare pas spre necunoasterea propriei limbi care duce la analfabetism.

    Apropos de faptul ca cineva cind posteaza comentarii scrie "intentionat" cu greseli - e cel mai timpit argument auzit de mine. In loc sa va fie rusine ca nu stiti a scrie corect va ascundeti dupa propriul deget. Rusinica, Petru Efros a recunoscut, macar, ca nu sta prea bine la asta, dar nimeni nici n-a prea cerut de la el asta, dar voi (mai ales AlexOF, care pretinde a fi Administrator de blog) ............

    P.S. asa si n-am inteles de ce-"am ramas prost"? Sau asta asa - ca tu sa te simti mai putin frustrat?

    RăspundețiȘtergere
  11. Apropos - merci pentru nr. de telefon domnule Efros.

    RăspundețiȘtergere
  12. Citind aici Ivane , e simplu sa-ti dai seama cine ramine prost ... Esenta articolului si in general a blogului e alta dechit gramatica limbei romine ,cu tot respectul catre ea . Sau tu Ivane ai decis sa devii smecher intre timp si sa schimbi tematica discutsiei , din asta si se poate afirma ca te-ai lasat a ramine prost in subiectul conversatiei . Probabil Ivane apartii unor alte subiecte diferite celor de fotbal ,caci se vede ca dai gres tu in "gramatica" fotbalistica .
    Apropos l-ai mai si acuzat slab pe D.Efros inainte ca acesta sa si greseasca cu gramatica ta putin importanta care ne pierde in subiect .

    Poate creezi un blog "RAP Battle" de versiune autohtona unde ne poti diverta cu ceva din abilitatile tale .

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai ivan jurnalist de 2 bani...te-ai luat de efros cu gramatica acum mie imi spui de gramatica...Lasa tu desteptaciunea ta...Daca vezi unde am folosit "k" in loc de "c" am folosit din simplu lucru ca scriu cu tasta engleza si daca scriam cuvintul "kind" cu "c" se primea ce se primea.

    Refritor la prost cred ca te-a lamurit perfect RainMaker.

    RăspundețiȘtergere
  14. Catre RainMaker: Vrei sa postez o dezbatere la tema "De ce Efros e palavragiu" la Sandu pe blog? Atunci nu stiu cine dintre noi este prostul.
    Daca tare vreti sa va mai scoateti din frustrare prin intermediul injuriilor la adresa mea - n-aveti decit, e dreptul vostru.

    Dar cititi degraba un interviu cu acest om pe blog la mine si toate lucruruile sa vor pune cap la cap. Cine stie poate si eu imi schimb parerea despre Petru - vorba inteleapta "nu-şi schimba parerea doar prostii si mortii".

    P.S. Ma mira citi admiratori fideli are Efros! E dat naibii la capitolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ivane , prostii si mortii nu se schimba ,nici nu prea vad sa faci diferenta considerabila intre aceste 2 personaje daca tu tot zici asta . Sincer nu te cunosc ca jurnalist dechit din lumea virtuala,insa OK, cel putin tu te dai mare si tare gazetar de ii invetsi pe totsi aici , ( iti citesc pe ghinduri ca ai visat toata sa devii un profesor de limba romina cel putsin la scoala nr.54 ~ . Ei lasa tu nu te stresa , ramii optimist ,cine shtie te implineshti intr-o buna zi poate ) caci sa te tsii "in picioare" la baza subiectului nu te poti, iar mai vii cu reformarea . Efros cel putin e un cineva ,chiar ma uimeshte ca-si mai pierde timpu' cu un "Grand al artei de stapinire a limbei Romineshti" ))) Defapt e destul ,sper ca nu ti-ai pierdut simtul total si singur shtii cine eshti la momentul zilei de azi .

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu vreau sa intru in nici un fel de polemici, iar ceea ce voi scrie mai jos va fi fi stict parerea mea personala.

    Nici eu nu cred ca Dan Petrescu va face o treaba foarte buna la Kuban, insa nu pentru ca e fricos sau pentru ca nu il are alaturi pe MM, ci pentru simplu fapt ca incA nu cunoastea aproape nimic despre fotbalul rusesc. Petrescu a ajuns la unirea inaintea lui MM, iar cand ultimul a venit, atunci unirea era deja o echipa buna, care se lupta pentru cupele europene.

    Petrescu a ales bine, pentru ca daca va esua aici va avea alte oportunitati in vest, dar si multe scuze. Si in plus, orice s-ar intampla cu Unirea mai departe va fi legat de Petrescu. Daca Urziceni va avea rezultate proaste, atunci toti vor spune cat de bun a fost Petrescu, iar daca Urziceni va avea rezultate bune, la fel, multi vor spune ca, inca se vede mana lui Petrescu...
    Deci, si din punct de vedere profesional cat si financiar, cred ca Dan Petrescu a ales bine.

    Nu sunt deacord cu afirmatia d-nlui Efros, care a spus ca Rednic, ca antrenor, nu este mai slab decât Dan Petrescu...Daca exludem titlul cu Rapid, si poate cel cu Dinamo, Rednic a clacat de prea multe ori pentru a mai putea fi numit antrenor bun. Desi, daca analizam, altele au fost motivele pentru care el nu a reusit in ultimul timp ca antrenor..., oricum Petrescu e de alta clasa.

    RăspundețiȘtergere
  17. +1 Victore , suna obiectiv parerea ta , placut de citit cel putin.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu stiu cum cred altii dar eu am o parere foarte buna despre Efros
    si va spun si de ce...
    1. el e unul dintre singurii care nu ,,ling fundu,, la toti pentru a ajuge cineva
    2.asta a demonstrat-o in campania electorala pentru FMF.

    pe multi ati auzit sa faca asa ceva
    eu sunt sigur ca Efros a stiut ca va perde alegerile inca de la inceput, atunci ma intreb ce om ar fi putut spune lumii itregi ce vrea si nu numai sub amenintarea ca miine nu va da unu peste el sil vira in mormimt?
    ,da,numai unul care n-are frica de nimic cum e Efros

    bravo lui,respect acest om asa cum ar trebui sa-l respectati si voi, si tu Ivane,si nu mai face oamenii analfabeti ca cu totii am invatat la scoala, si nu sunt vinovati cu nimic cei ce au invatat in kirilika

    RăspundețiȘtergere
  19. poate nu m-am exprimat cum trebuie ca nu sunt jurnalist dar cred ca ati inteles ce am avut in vedere

    RăspundețiȘtergere
  20. Vizavi de continutul postarii, parerea mea:
    Dan Petrescu este un antrenor mai valoros decat Rednic. Adica aici il contrazic pe Petru Efros, facand acest lucru doar ca un amator de fotbal, in comparatie cu Efros care este un profesionist.
    Meme Stoica a confirmat la toate echipele unde a activat pana acum: Galati, Steaua si Urziceni. In plus, atat Otelul, cat si Steaua n-au mai avut rezultate dupa ce a plecat MM. Pentru comparatie, Dan Petrescu a avut rezultate DOAR langa Meme. Cu Rapid a esuat, la Sportul n-a rupt gura targului, iar de Polonia nu mai vorbesc.
    Ca nu este copt pentru Rusia - nu stiu. Cred ca la moment doar Mircea Lucescu ar fi copt pentru Rusia - un campionat cu specific aparte. Ca Dan Petrescu va fi tratat ca un strain si i se vor pune bete in roate e un lucru cert. Tocmai de asta Efros a spus ca ii va fi foarte greu fara un om puternic alaturi. Eu as adauga numai ca la Kuban ar trebui sa existe astfel de persoane, puternice. De urmarit

    RăspundețiȘtergere
  21. Deacord Sandu, insa repet: Petrescu si Unirea aveau rezultate inainte de a veni MM. Desi MM are un mare, urias merit, exista, cel putin teoretic posibilitatea ca Petrescu sa fi luat titlu si fara acesta

    RăspundețiȘtergere
  22. Victor, nu se compara rezultatele pe care le avea Unirea fara MM cu cele realizate ulterior. Ce rezultate avea Unirea? Poti sa-mi spui si mie? Locul 5 sau 6, ca nu mai tin minte? Sa fim seriosi. Un titlu, o prestatie foarte buna in Champions League, calificarea in Primavara europeana si cele peste 10 milioane de euro in contul clubului - astea sunt rezultate, nu locul 6.
    Eu nu zic ca Dan Petrescu nu este un antrenor de valoare. Din contra, tinand cont de ce a realizat in ultimii 2 ani il consider cel mai valoros antrenor din generatia de aur. Numai ca el trebuie sa confirme ca aceste rezultate nu au fost intamplatoare. Din pacate, pararea mea, Dan Petrescu nu a ales cea mai buna destinatie pentru a confirma - liga a doua a Rusiei. Merita mult mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamen fereste, nici nu incerc sa spun asta. Eu am spus doar ca ascensiunea Unirii a inceput cu Dan Petrescu antrenor , fără MM...Venirea ultimului practic a facut urziceniul de azi, insa repet, bazele au fost puse de petrescu singur

    RăspundețiȘtergere
  24. Pentru Petru Efros3 ianuarie 2010 la 22:40

    Pentru Petru Efros: Din Romania iti scriu acest mesaj. Am aflat de existenta ta dupa ce aceste declaratii au fost preluate in presa din Romania si chiar sunt curios cine este cel care il ataca dur pe Dan Petrescu, un antrenor care a construit o echipa redutabila din nimic. Probabil ca nu stii ca Dan Petrescu a semnat cu Urziceni cu 8 luni inaintea lui Mihai Stoica, iar MM s-a a ajuns acolo dupa ce Dan i-a propus acest lucru. La capitolul transferuri, 90% au venit la cererea lui Dan Petrescu. Arlauskis a fost descoperit de Mihai Stoica, iar Brandan a fost propus de Bogdan Mara.

    O comparatie intre Petrescu si Rednic nu poate fi facuta, deoarece profilul lor este diferit. Rednic este genul de antrenor pe care dupa un sezon trebuie sa il dai afara, chiar daca iti castiga campionatul, in timp ce Petrescu a demonstrat ca poate lega doua sezoane cu succes, ba chiar cu performante mai bune.

    Dupa ce am incheiat aceasta informare, as vrea sa imi dai cateva detalii despre tine. Care sunt cluburile importante cu care ai colaborat, ce jucatori ai sub contract si ce jucatori ai adus in Romania sau in alte campionate importante.

    RăspundețiȘtergere
  25. ...despre Efros...nu a prea confirmat multe in fotbalul autohton, da oricum la halul in care se prezinta fotbalul in Md la moment merita de urmarit. Ca impresar, cred ca Istrati shi cu Zaporojan i-au cam luat fatza..pur shi simplu is mai serioshi.
    ...Petrescu - sunt sigura ca a luat in calcul toate riscurile posibile inainte de a semna. Iar faptul ca a semnat inseamna ca se considera increzut indeajuns ca sa confirme shi acolo...cred ca Petrescu shtie sa-shi faca echipa tehnica corespunzatore sistemului shi urmeaza a fi formata curind.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt sigura ca voi ,romanii, nu prea aveti idee de ce se intimpla in campionatul Rusiei asa ca ,cred eu, oricit de bun ar fi antrenorul se intimpla uneori ca nu se formeaza acea ,,legatura,, intre antrenor si echipa si echipa nu are rezultate
    ramine de vazut
    iar in privinta lui Efros, el stie mai bine decit voi situatia de acolo

    RăspundețiȘtergere
  27. nene Efros uite ca Petrescu nu-i chiar asa verde cum souneai si a reusit ce si-a propus...

    RăspundețiȘtergere
  28. nenea Efros s-a cam grabit..

    frate, la fotbal e riscant sa vii cu previziuni din astea.

    acuma cat s-o pricepe si Efros asta la fotbal..

    RăspundețiȘtergere
  29. ce nationala si in ce an a calificat efros?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune