CULISE. Epureanu către Cebanu: „Ţi l-am adus pe prietenul tau, Efrosinho” :)


Fiul preşedintelui FMF, Ilie Cebanu, şi-a serbat ziua de naştere la clubul Drive din Chişinău. Alături de el au fost mai mulţi fotbalişti de la echipa naţională printre care şi cel mai bun jucător moldovean al anului 2009, Alexandru Epureanu. La un moment dat, când bairamul era în toi, la masa omagiatului a apărut Epureanu de gât cu... Cristian Efros, fiul celui mai mare contestatar al lui Pavel Ciobanu.

„Ilia Palîci, ţi l-am adus pe prietenul tau, Efrosinho, să mai puneţi fotbalul la cale!:)”, i-a făcut din ochi Epureanu lui Ilie Cebanu, spre amuzamentul găştii.

Alexandru Epureanu, care s-a transferat recent la Dinamo Moscova pentru suma record de 4 milioane de euro, şi-a petrecut vacanţa de iarnă în SUA alături de fiul preşedintelui FMF, Ilie Cebanu (foto mai jos).

foto: http://cebanuilie.blogspot.com/


Comentarii

  1. Nu :))
    Mi-a povestit cineva care a asistat la faza :) Un fotbalist care a jucat la nationala Under 21

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandru Rusu sunt.Sandu a fost adevarat sau nu.Si daca da atunci care a fost reactia lui Ilie Cebanu la gluma lui Iepureanu.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost adevarat. Reactia a fost una normala, cu zambete. Ilie Ciobanu e un baiat deosebit, cu o mentalitate normala. Din cate stiu eu i-a trimis si un mesaj de felicitare la sarbatori lui Petru Efros...

    RăspundețiȘtergere
  4. Crezi ca in viitor, e posibila o impacare intre Efros si Ciobanu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune