Dobrovolski - noua jucărie a lui Nicolae Ciornîi

Fotbal la dublu. Campioana Moldovei la fotbal se va stabili dintre perechea Zimbru-Academia şi Sheriff-FC Tiraspol

Odată cu instalarea lui Dobrovolski la Zimbru în funcţia de director sportiv, echipa Academia Chişinău va deveni satelitul celui mai titrat club din capitală! Grav este că ambele echipe joacă în Divizia Naţională, iar asta presupune că aranjamentele dintre ele se vor produce automat. Zimbru – Academia n-ar fi primul duet din prima divizie a Moldovei. Precedentul a fost creat de Sheriff, care şi-a promovat în „elită” satelitul FC Tiraspol. Contrar principiilor FIFA şi UEFA, Federaţia moldovenească se face că plouă, acceptând şi tolerând încălcarea regulamentului!!!

Igor Dobrovolski rămâne unul dintre proprietarii echipei Academia, oficial sau nu. Adică în acte sau chiar dacă îşi retrage numele din documentele clubului pe care l-a fondat acum câţiva ani. La Zimbru, fostul selecţioner se va ocupa de partea sportivă, având dreptul să se implice chiar şi în alcătuirea echipei! Asta pe lângă faptul că va decide toate transferurile – condiţie pe care i-a pus-o înainte de toate lui Nicolae Ciornîi. În plus, se pare că Ciornîi, care recent şi-a creat propriul partid politic, va da o parte din bani şi pentru finanţarea grupării Academia.

Cum rămâne cu Academia? E simplu. Cei mai buni jucători vor fi aduşi la Zimbru, dar vor rămâne în coproprietate cu patronul Academiei, adică cu Dobrovolski. În rest, va fi preluat modelul Sheriff – FC Tiraspol.

Comentarii

  1. Este o problema foarte grava dspre care voi scrie si eu. Ceea ce se face la noi e chiar anormal.

    RăspundețiȘtergere
  2. 10 ani na fost problema dar acum deodata a aparut. Lasa sa mai vada si cei de la Serif cum se lupta pentru campionat cu doua echipe. Succese zimbrilor si lui Dobrovolskii sa dee jos tiraspolul

    RăspundețiȘtergere
  3. Goncearuc pai si tu te mai numesti jurnalist??? Nu te inteleg, de 7 ani avem asa situatie in DN(ma refer la sheriff si FC tiraspol) si tu pina acuma nu ai avut gind sa scrii despre situatia cretina de la noi din Campionat, iar acuma cum fuzioneza Zimbru si Academia tu de odata sari cu vorba ca e problema grava,ca o sa te apuci sa "scrii"...;-)))) Ma faci sa rid dom "jurnalist"...;-))))

    Un jurnalist trebuie sa fie obectivdar nu ca tine. In articolul trecut l-ai atacat pe Efros reprosindui ca nu e mare antrenor si ca e slab in ceia ce face. Pai frate personal pentru mine tu in comparatie cu Efros nici la deget nu-i ajungi,nici a zecea parte din profesionalismul lui nu il detii(el in fotbal si tu in jurnalistica,fiecare in domeniul lui)...

    Nu il sustin pe Efros,personal pentru mine e el e un om ce vorbeste mult si intraiurea...insa in comparatie cu tine el e kit de kit profesional in domeniul sau pe kind pe tine cu tot respectul nici "jurnalist" nu te pot numi...

    Imi dau seama deacum ce kkt o sa scrii in articolul tau...O sa atraci Zimbru din toate partile... dar vreau sa-ti dau un exemplu ore daca dacia miine ,poimiine va fuziona cu Rapid Ghidighici tot o sa faci reclama ca o sa srii ceva referitor la caz??? Ma indoiesc, ba din contra sunt sigur ca o sa te bucuri ca si orce simpatizant a daciei doar asa esti???

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Feliz año nuevo, con los ánimos renovados y la mejor de las suertes.

    Emiliano
    La Caldera del Diablo
    http://www.lacalderadeldiablo.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rind nu-ti sunt frate sub nicio forma nici macar cea metaforica. In al doilea rind nu sunt admiratorul la nici o formatie din DN. Am spus ca este o problema nu in faptul ca Academia va fuziona cu Zimbru, putin imi pasa ci despre faptul ca va fi numele unei persoane comune pe doua acte diferite, lucru interzis prin lege.

    Da ce-ti explic eu tie, desteptului, carele esti mai mult preocupat sa ma "freci" pe mine la un capitol la care esti profan de nu incapi in gradatia pozitiva, fara sa te ostenesti sa intelegi ce am spus. Asa sunteti voi, micii. Merci ca ma citesti, oricum. Si-mi pare bine ca te-am facut sa rizi. Portia ta de "distractie" ai luat-o, dar esti nemultumit c-ai ramas fara "piine".

    RăspundețiȘtergere
  7. Propun ca si punctele pe care le are Academia sa treaca la Zimbru, asa poate prinde cupele europene :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ivan da ai luat bataie buna de la Alex OF

    RăspundețiȘtergere
  9. Au ce ma mai doare............-n cot de asa zis-a bataie! De la cine? De la unul pe parerea cui nu dai o para chioara? Sunteti comici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune