Echipa de fotbal a statului Togo părăseşte duminică Angola

Selecţionerul francez al echipei Togo, Hubert Velud, a declarat că delegaţia togoleză va părăsi duminică Angola, pentru a reveni în ţară, renunţând astfel la participarea la Cupa Africii pe Naţiuni, informează www.gsp.ro.

"Plecăm duminică, dar nu ştim încă la ce oră", a declarat Hubert Velud. Stafful tehnic şi jucătorii togolezi vor petrece noaptea de sâmbătă spre duminică în satul olimpic Cabinda. Cupa Africii începe duminică în Angola, însă fără Togo, echipa fiind chemată în ţară, sâmbătă seară, de Guvernul de la Lome.

Noul antrenor principal al echipei Sheriff Tiraspol, Andrei Sosniţki, a declarat pentru Publika TV că oficialii Sheriffului au discutat cu reprezentanţi ai Federaţiei togoleze de fotbal. Africanii au dat asigurări că jucătorul campioanei Moldovei, Abdoul-Jafar Mamah, nu a fost rănit şi va reveni săptămâna viitoare la Tiraspol.

Urmăriţi imagini de pe Youtube în care este prezent şi jucătorul Sheriffului, Mamah, care plânge în hohote şi este consolat de unul dintre coechipieri.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune