Epureanu îl vrea pe Rooney la desert

Cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut, Alexandru Epureanu, vrea să joace împotriva Angliei în preliminariile lui Euro 2012. Jucătorul lui Dinamo Moscova spune că nu-şi mai aminteşte de umilinţa de acum 7 ani, când naţionala Moldovei Under 16 a încasat 9 goluri de la reprezentativa similară a Albionului.

În grupa preliminară aş vrea să picăm cu o naţională mare, să ne punem umăr la umăr cu Spania, Italia sau Anglia..., spune Epureanu

... despre care frică vorbeşti?... acum în fotbal nu există frică... acum doar trebuie să munceşti cu adevărat şi atunci poţi să joci de la egal la egal cu oricine.... Referitor la revanşă... acea umilinţă e în trecut... acum e o altă filă în cariera mea… da, Rooney este un băiat foarte talentat şi un jucător de aşa natură care marchează mult. Dar nu mi-i frică de el. Cu frica nu ajungi departe.”

Epureanu este încântat de faptul că Balint a fost numit selecţioner al Moldovei şi crede că antrenorul român va duce naţionala noastră la un alt nivel, mai mare.

"Gabi Balint este un antrenor foarte bun, cu experienţă mare şi sper să ajungem la un nivel mai mare cu d-nul Balint”, spune jucătorul lui Dinamo Moscova.

Liderul naţionalei crede că fiul preşedintelui FMF, Ilie Ciobanu, merită convocarea la reprezentativa Moldovei.

Ilie merita şi până acum să fie convocat. Asta e părerea mea. După transferul la Rubin cred că merită şi mai mult. El va reuşi, sunt convins, este un băiat talentat şi ştie ce doreşte...", a încheiat Epureanu.

Comentarii

  1. Epureanu e bravo. mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacar fi asa jucatori ca Epureanu macar vre-o 5, 6 in selectionata noastra credca poate am fi jucat la un campionat al lumii. Bravo Alexandru Epureanu

    RăspundețiȘtergere
  3. il respect foarte tare pe Alexandru acest mentalitet ca al sau al lui calincov sau al lui Ilie mai rar se gaseste in fotblaul moldovenesc abia astept sa-l vad la dinamo in jocurile oficiale si pe Ilie la fel.
    Le doresc succes si sper sa ajunga la echipe si mai mari!!!

    Sandu nu ai mai aflat nimic despre problema celor care joaca in rusia ?
    se va rezolva si daca da in ambele lige sau doar in cea superioara?

    RăspundețiȘtergere
  4. Santu tu ai skris la tine pe blog ka e officila ku Dobrovolskii la zimbru,dar az am citit o noutate ka Dobrovolskii nu s-a intseles inka kU Nikolae Ciornii ! pe cine treb de krezut? :) :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă tem ca Epureanu să nu se înece cu un asemenea desert :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune