EXCLUSIV: Gicu Andronic a semnat cu Dinamo Zagreb!

Internaţionalul moldovean de tineret, Gheorghe Andronic (18 ani) a semnat astăzi un contract cu echipa Dinamo Zagreb! Înţelegerea este valabilă pentru 5 ani. Gicu Andronic a fost desemnat cel mai bun fotbalist al echipei Zimbru în anul 2009.

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti moldoveni, Gheorghe Andronic, a plecat în Croaţia joi, 14 ianuarie. El a negociat cu Dinamo condiţiile contractului individual. Între timp cele două cluburi, Zimbru şi Dinamo Zagreb, negociau suma de transfer. Astăzi dimineaţă cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi Andronic a semnat cu una dintre cele mai titrate echipe din fosta Iugoslavie (4 titluri, 7 Cupe) şi cel mai mare club din istoria modernă a Croaţiei (11 titluri, 10 Cupe naţionale).

Gicu Andronic va fi împrumutat în primul an de contract la echipa Locomotiv Zagreb (loc 8 în prima ligă valorică).

Gheorghe Andronic a debutat la Zimbru pe 4 martie 2009 în meciul Rapid - Zimbru 0:2. În campionatul Moldovei el a jucat 23 de meciuri şi a marcat 4 goluri. Pentru naţionala de tineret a evoluat într-o singură partidă. Primul antrenor i-a fost Valentin Garştea.

Comentarii

  1. Inca un detaliu te-rog Sandu - Suma transferului?

    RăspundețiȘtergere
  2. 10 milioane :)))
    nu stiu. dar cred ca nu e mai mult de 200 de mii

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu tine nu cred ca mai mult de 200 de mii.Bani de care Zimbru avea nevoie in cinditiile de criza.Se speram ca Gicu va demonstra ca are valoare si se impune la Locomotiv ca mai apoi sa joace la Dinamo Zagreb.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca esti in relatii bune cu cei de la unimedia, dar e caraghios cand aia iti preiau toate stirile, si vezi la ei...mare Exclusiv...apoi jos, mic, sursa...Blogul lui Sandu Grecu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Victor, cei de la Unimedia, cum le spui tu, preiau stirea abia dupa ce le trimit eu linkul cu o noua postare. Nu sunt prieten cu ei, desi n-as fi impotriva sa fiu :). Suntem colegi

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu ai un sitte super bv so tii asa in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. poate vor avea noroc vreun fotbalist de al nostru si sa faca milioane ca apoi sa se intoarca in tara sa cumpere federatia si sa ridice fotbalul in tara noastra ca sa ajunga vreodata si Moldova noastra la vreun campionat de fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  8. Credeam ca posteaza fara voia ta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi. Ramaneti pe blog. In scurt timp urmeaza stirea anului!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sandu,am vizionat siteul a lui dinamo zagreb si nu scrie nimik de transferul lui Gheorghe Andronic.

    RăspundețiȘtergere
  11. uitate aici:
    http://footballdatabase.eu/football.club.lokomotiva-zagreb.2009-2010.7894..en.html

    RăspundețiȘtergere
  12. http://footballdatabase.eu/football.club.lokomotiva-zagreb.2009-2010.7894..en.html
    Apai Lokomotiva Zagreb, dara nu Locomotiv
    Locomotiv e din Moscova nuncurcatzi

    RăspundețiȘtergere
  13. din chite shtiu a trecut liber ,cu ceva clauze de vinzare . FORZA ZIMBRU ! P.S. Poza nu e in maioul lui Dinamo , se pare a fi maioul clubului Djurgardens din Suedia ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Am jucat si eu pt anul 1191 la juniorii lui Zimbru,si am fost coleg de echipa cu Andronic.Ca talent pot sa spun ca are cu carul,era vedeta echipei,insa ca caracter nu mia placut niciodata...Garstea nici nu indraznea sa ridice glasul la el,ca asta io intorcea inapoi in stil de mare vedeta.Sper totusi ca sa mai maturizat de atunci...succes lui la Zagreb.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune