Generalul

Odată cu instalarea lui Gabi Balint în funcţia de antrenor principal şi numirea lui Ion Testimiţanu secund la naţională Pavel Ciobanu a câştigat principala bătălie. Să vedem dacă va câştiga şi războiul

Cu trecerea timpului şi cu experienţa acumulată în 13 ani de şefie la FMF, Pavel Ciobanu a ajuns la performanţa de a lua decizii inspirate şi totodată strategice. La fel ca un general de armată, bossul Federaţiei a luat în calcul toate detaliile atunci când a ales numele noului selecţioner. Prin aducerea românului Gabi Balint la naţională Ciobanu a împuşcat 3 iepuri dintr-un foc:

1. Şi-a atras simpatia Alianţei de guvernare, care duce o politică pro-europeană şi de românizare.
2. I-a liniştit pe suporteri, care în sfârşit sunt satisfăcuţi pentru că vom avea un selecţioner experimentat.
3. A închis gura presei sportive, la fel, pentru că a adus un antrenor cu nume, dar şi cu experienţă, care a avut mereu o relaţie excelentă cu presa. Balint a colaborat chiar cu mai multe posturi tv din România.

Pe lângă numirea selecţionerului, Ciobanu a mai mutat o dată inspirat, dar cel mai important – strategic. L-a angajat pe Ion Testimiţanu şi astfel i-a închis gura unuia dintre cei mai iubiţi şi respectaţi fotbalişti moldoveni, cu o mare priză la public. Testimiţanu a fost unul dintre puţinii jucători care l-au pus la punct pe general în perioada în care juca la echipa naţională.

Aşadar, Ciobanu are un mare plus după aceste numiri. Să vedem acum dacă rezultatele echipei naţionale vor confirma alegerea făcută.
foto: Boris Harcenco (www.football.md)

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sergiu Grecea, nu prea e frumos faptul ca iti faci publicitate prin intermediul acestui blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu nu eshti informat?de ce pina amu nu se aude nika, ku Dobrovolskii la zimbru ?

    RăspundețiȘtergere
  4. 14 ianuarie: http://sandugrecu.blogspot.com/2010/01/e-oficial-dobrovolski-preea-zimbru.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandru Rusu sunt.Perfect articol.Aici ai mare dreptate Sandu.Eu sper ca aceasta decizie a lui Pavel Cebanu sa fie una inspirata.Sa vedem daca domnul Balint va avea succes.Eu sper intr-o grupa usoara si sa aducem cit mai multe puncte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Veti vedea ca fiul va fi promovat la nationala. Veti vedea ca nu ne-a facut nici un bine presedintelel... o miscare ascunsa!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune