marți, 5 ianuarie 2010

Kuciuk şi-a dat demisia de la Sheriff din cauza fiului său!

Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Leonid Kuciuk, şi-a dat demisia! Oficial, cele două părţi au anunţat că nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Surse din interiorul clubului susţin, însă, că ruptura s-a produs din cauza fiului antrenorului, Alexei Kuciuk

Conducerea Sheriffului l-a atenţionat în câteva rânduri pe antrenorul belarus că nu-l doreşte pe fiul acestuia la echipă. Kuciuk s-a încăpăţânat să-l ţină şi chiar a ameninţat că pleacă de la Tiraspol în cazul în care atacantul (fiul său) va fi pus pe liber. Într-un final, cei doi au plecat la pachet.

Sheriff este în căutare de antrenor. Candidaţi la preluarea campioanei Moldovei ar fi românul Gabi Balint, ucraineanul Vasilii Raţ sau rusul Serghei Iuran.

Leonid Kuciuk a preluat echipa Sheriff pe 1 ianuarie 2004. În 6 ani el a câştigat cu formaţia din Tiraspol 6 titluri de campion al Moldovei, trei cupe ale Moldovei, 3 Supercupe şi Cupa CSI.

4 comentarii:

 1. M-ar bucura o revenire a lui Balint. L-am auzit chiar cu câteva zile în urma cum spunea că e în negocieri avansate cu un club din străinătate.

  RăspundețiȘtergere
 2. Булибаш,домои булибаш... Ti-e deajuns ca ai devenit mare antrenor aici... Pe fiul tau poti sa-l mai lasi.

  De balint ce pot sa zic...Vine ca si data trecuta doar pentru bani...E somer ce dracu...

  RăspundețiȘtergere
 3. nU STIU. pOATE ARE O OFERTA DIN ALTA PARTE?

  RăspundețiȘtergere
 4. Sandu, felicitarile mele...
  faceti super reportaje,le privesc pe unimedia

  dar de ce numai voi de la sport faceti stiri? vedeam si cite o stire din domeniu politic,social?!
  sau poate canalul e de sport?

  RăspundețiȘtergere