ŞOC: Dobrovolski antrenor la Dacia!!!

Igor Dobrovolski a făcut astăzi primul antrenament cu Dacia Chişinău! Fostul selecţioner va conduce de pe banca tehnică vice-campioana Moldovei la Cupa CSI!

Igor Dobrovolski NU mai merge la Zimbru! Cel puţin nu acum. „Pidjak” a preluat echipa Dacia Chişinău cu care a început astăzi pregătirile pentru Cupa CSI, care va începe pe 16 ianuarie, la Moscova. Dobrovolski a luat cu el 4 jucători de la Academia: Eugen Gorceac, Petru Leuca, Denis Ilescu şi Daniil Nikolaev.

Dobrovolski a mai antrenat Dacia cu un an şi jumătate în urmă, când a pregătit neoficial „lupii galbeni” pe final de sezon, după prima plecare a lui Emil Caras. El nu s-a reţinut acolo decât câteva etape.

Chiar dacă antrenează Dacia, Dobrovolski nu a semnat încă un contract cu gruparea din Chişinău.
Săptămâna trecută patronul Zimbrului, Nicolae Ciornîi, spunea că fostul număr 10 al selecţionatei URSS va prelua Zimbru din postura de director sportiv.
P.S. Jucătorii Daciei şi-au încasat ieri restanţele salariale din ultimele 3 luni.

Comentarii

  1. E clar ca vrea sa-l vada fostii colegi, pe la Cupa CSI.Poate isi gaseste de lucru in Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate vrea sa antreneze dacia, sa fie director sportiv la Zimbru si păatron la academia? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))))) Da, Victor! Asta vrea sa le faca pe toate si sa fie doar el peste tot :)))) Presupun ca peste 3 ani se baga sa candideze si la Federatie...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si va fi intr-o echipa cu domnule Efros))

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate se angajeaza si antrenor de portari la rapid Ghidighici si la Nistru Otaci maseor???? ;-)))) La sheriff precis nu il ia nimeni...Nu au bani acolo sa-l plateasca...;-))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu, esti sigur ca si jucatorii Academiei au facut antrenament cu Dacia azi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi eu cred că vrea să plece din Moldova, să antreneze în Rusia. Are ambiţii mari, mujikul, nu de Moldova, deşi nici aici nu ar avea ce să caute, la valoarea sa profesională.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, ai vazut in text scris asta? "A luat cu el" nu inseamna ca s-au antrenat azi. Dar aproape sigur se vor antrena maine. SUNT SIGUR CA VA LUA CEL PUTIN 4 JUCATORI DE LA ACADEMIA

    RăspundețiȘtergere
  9. Va lua la Moscova. Nu stiu daca ii transfera definitiv. De fapt, nici nu cred ca ii transfera definitiv. Ii ia la Moscova ca sa-i scoata pe piata, sa-i vada lumea si sa-i vanda

    RăspundețiȘtergere
  10. Санду Привет!Так а что тогда с Акажемией будет если он будет спортивным директором Зимбру?(ответ можешь писать на румынском,пойму что напишешь)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am scris deja despre asta in una dintre postarile anterioara. Academia va fi satelitul Zimbrului, ceva de genul FC Tiraspol pt Sheriff. Asta cu conditia ca Dobrovolski va semna totusi cu Zimbru

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune