Golban 32

Alexandru Golban va purta numărul 32 pe tricou la noua sa echipă Simurg Zaqatala (Azerbaidjan). Fostul internaţional a semnat un contract valabil pentru un an. Ultima echipă la care a jucat Golban a fost Tobol Kustanai din Kazahstan.

Internaţionalul moldovean Alexandru Golban şi-a ales numărul pe care îl va purta pe tricou la noua sa echipa, Simurq Zaqatalî, din prima ligă din Azerbaidjan. Atacantul a vrut numărul 23, pe care l-a purtat şi la precedenta sa echipa, FC Tobol, dar acesta deja aparţinea georgianului Roman Ahalkaţi. Golban s-a reorientat şi a ales numărul 32.

"Am ales deja numărul pe care îl voi purta pe tricou. Iniţial am vrut numărul 23, la fel ca şi la fosta mea echipa din Kazahstan, dar nu era disponibil. Astfel, am ales numărul 32", a declarat moldoveanul.

Golban a semnat un contract valabil pentru un an, cu drept de prelungire. Atacantul moldovean şi-a găsit repede prieteni la noua sa echipă şi spune că e mulţumit de condiţiile pe care le-a găsit în Azerbaidjan.

"Aici e prietenul meu Andrei Raspopov. Suntem prieteni de familie din 2004, atunci când jucam amândoi la Karpatî. E destul de bine."

Alexandru Golban, în vârstă de 30 de ani, a mai jucat la Dacia Chişinău, Karpatî Lvov, în liga secunda germană, la Eintracht Braunschweig şi la Ceahlăul Piatra Neamţ. În 2008 s-a transferat la FC Tobol, unde a devenit golgheter al campionatului din Kazahstan. Pentru naţionala Moldovei Golban a jucat 14 meciuri şi a înscris 4 goluri.

Sursa: Publika TV

Comentarii

  1. Sandu, de ce nu mai vad stiri pe unimedia?
    ce s-a intimplat, frate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu. Poate nu te uiti atent. Eu vad in fiecare zi stiri pe unimedia :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am avut in vedere stiri din sport pe care voi le faceti.cei de la Publika,eviti raspunsul cumva? ca stiu la sigur ca ai inteles ce am avut in vedere..........

    :) :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune