Golban dorit de Berti Vogts la naţionala Azerbaidjanului

Germanul Berti Vogts a fost la un pas să-l convoace pe Alexandru Golban la naţionala Azerbaidjanului. Mare i-a fost dezamăgirea când a aflat că Sandu este moldovean! Fostul internaţional, Alexandru Golban, evoluează în prima ligă azeră, la Simurg Zaqatala.

În ultimele două partide din campionatul Azerbaidjanului, contra lui Inter Baku şi Olimpik Baku, Alexandru Golban a jucat foarte bine, a obţinut un penalty şi a înscris două goluri, dintre care însă doar unul a fost validat. În meciul cu Olimpik Baku, încheiat 2-0 pentru Simurg, Golban a marcat cel de-al doilea gol al formaţiei sale, dar a părăsit terenul în minutul 52 după ce a primit un cot în figură de la un adversar.

ALEXANDRU GOLBAN, jucător Simurg Zaqatala:
"În meciul cu Olimpik s-a jucat foarte dur. În minutul 40 am marcat cu o lovitură de cap la coltul scurt. În repriza a doua am primit un cot în faţă şi mi-au crăpat dinţii. Agresorul a luat roşu, iar eu nu am mai putut continua. În meciul precedent, cu Inter, am obţinut un penalty şi am marcat după o preluare pe piept, dar arbitru nu a validat golul, ci că pentru henţ."

Golban afirmă că în urma evoluţiilor spectaculoase din ultimele meciuri a fost remarcat de selecţionerul naţionalei azere, germanul Berti Vogts.

ALEXANDRU GOLBAN, jucător Simurg Zaqatala:
"La un canal sportiv azer, Berti Vogts a zis că îi pare rău că nu poate să mă convoace la naţionala Azerbaidjanului. A aflat că sunt moldovean şi am evoluat deja pentru naţionala Moldovei."

Alexandru Golban a semnat în această iarnă un contract pe un an cu Simurg Zaqatala. A mai jucat în Germania, România, Ucraina şi Kazahstan. La naţionala Moldovei are 14 meciuri şi 4 goluri marcate.

sursa: Publika TV

Comentarii

  1. acum golban revine la nationala moldovei dupa mult timp, gabi balint la convocat.. avea nevoie nationala noastra de un atacant capos si puternic in acelasi timp.
    Hai Moldova!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune