Mişcaţi-vă!

Pe cine să dau în judecată: Ministerul Transporturilor, Primăria sau poate chiar ţara în care m-am născut şi trăiesc? Pe cine să fiu supărat pentru că plătesc în fiecare an impozite, iar maşina mi se strică doar din cauza drumurilor?..

Aţi remarcat probabil că prin Chişinău este imposibil de circulat! Acum, primarul nostru va spune că fosta guvernare este de vină - replica preferată a actualei guvernări. Numai că am obosit de atâtea învinuiri reciproce. Nu mă interesează "repatrierile" bogăţiei foştilor, pe care o preiau actalii, care vor fi exproprietăriţi de viitorii. Vreau să văd că faceţi ceva pentru oameni, nu doar pentru voi.

Comentarii

  1. Foarte bun! Mi-a placut si te sustin in legatura cu primarul asta al nostru care nu face nicio brinza pentru oras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un om fara caracter. Sta ca o papusa la primarie si nu stie ce sa faca

    RăspundețiȘtergere
  3. Stati bre oameni buni, ca reparatiile strazilor se incep dupa ce sunt conditii prielnice climaterice, adica prin aprilie. cu ce-i vinovat primarul ca a fost asa o iarna grea? Oricine era in locul sau, problema raminea aceeasi. Sa criticam toti suntem buni, dar da-ti sa criticam constructiv cu argumente. Cit despre ciini, nu o sa spun multe, dar eoare e mai bine sa moara copii si tineri nevinovati, agresati de ciini?
    PS nu sunt mare sustinator si fan al primarului nostru

    RăspundețiȘtergere
  4. Postolachi, daca strazile erau ingrijite in aceasta iarna, daca erau curatate la timp si nu se lasa sa se faca patinuar pe drumuri - nu aveau sa apara aceste gropi. Gropile sunt consecinta incapacitatii primarului Chirtoaca de a coordona un proces simplu de deszapezire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba Postolachi,
    da e greu
    de luat niste beton cu adaosi pentru frig
    de turnat
    pana in aprilie si atunci sa te apuci?

    RăspundețiȘtergere
  6. primarul cind erau comunistii era fricos si las, amu cind o venit mosso la putere se da mare si tare si isi da niste aere....=da de facut ceva orc=icu nu face

    am mai vrut sa spun ceva de el, da e in post si nyu vreau sa fac pacate/

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai sa fim seriosi. In primul rind anul acesta stim cu totii ca au gasit cantitati enorme de zapada, in al 2-lea rind noi nu dispunem de tehnica si materiale ca sa facem fata la asa o zapada. ca sa va dau un simplu exemplu, vedeti ce se face in Bucuresti si o sa vadeti ca este exact acceasi situatie.
    Cit despre beton cu adaos, am ris tare, caci la drumuri se foloseste asfalt, iar pentru a pune asfalt e necesar de asteptat alte conditii climaterice.

    RăspundețiȘtergere
  8. sariti toti ca voinicii pentru ca la dat din gura va pricepeti cel mai bine... trebuie sa mai dam la o parte ochelarii de cal pe care ii au unii dintre noi. sa fim seriosi!

    in Romania dezapezirea a costat vreo 80 de milioane de euro doar in zona de sud care e afectata acum de ninsori! In plus, cred ca ar trebui sa cititi cateva manuale de geologie si de arhitectura ca sa va puteti pronunta la anumite subiecte!

    Gropile nu apar din cauza zapezilor! Este un proces prea indelungat... ca sa distrugi strazile trebuie mult mai mult decat o iarna.

    Ma mir unde sunt oamenii inteligenti din voi de acum un an sau doi, cand sus era vova si Dorin se lupta din rasputeri? Acum, ca e democratie, va permiteti; de aia imi doresc sa revina comunistii,sa va dea o palma celor care le intra pe gat cainii eutanasiati sau care nu mai pot incapea de strazi! Asa e mintea moldoveanului, ca atunci cand ii este bine sa se lege de ce i-a dat Dumnezeu! Ciudati de-a dreptul...

    p.s. catre anonimul cu betonul cu adaosi pentru frig...

    nicaieri in lume nu se toarna strazi iarna. au incercat sa fie mai luminati romanii si au frecat miliarde de euro de la UE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ion, nu sunt specialist in drumuri, dar nici tu nu esti din cate stiu. Nu compara Romania cu Moldova, mai ales de la Cluj sau unde inveti tu. Nu ma intereseaza cum se fac drumurile, dar nu mai suport sa merg pe strazile din Chisinau, care parca ar fi dupa razboi. Spune-mi te rog, ce a facut Chirtoaca pentru Chisinau de cand a fost ales primar??? Iti spun eu - nimic! Democratie??? Care democratie??? Tot respectul, dar inca esti mic, Ioane, si multe nu stii.

    P.S. Nu simpatizez niciun partid politic. Mai mult decat atat, consider ca in Moldova nu este niciun partid politic care ar merita sa conduca tara. Cum am mai spus, toti se gandesc doar la pielea lor

    RăspundețiȘtergere
  10. a incercat sa schimbe fata Primariei si mentalitatea oamenilor de acolo, ca nu prea i-a reusit e alta mincare de peste. A incercta sa ne aduca macar putina democratie, dupa cum a spus Ion. Sa luam acelasi proiect cu deseurile.. Oare nu toti doream sa scapam de acel miros? Uite ca s-a gasit o solutie. Dar trebuie sa intelegem cu totii ca lucrurile se scimba foarte greu, iar probleme minore apar permanent, dar care solicita solutionare rapida. Nu o fi Chirtoaca cel mai bun primar posibil, dar din ce am avute a alege, altul mai bun nu era.
    Cit despre strazi, ele necesita o reparatie capitala!!! majoritatea, ori pentru asta noi nu aveam, nu am avut si nu cred sa avem degraba asa bani. Din acest motiv o sa ne enervam pe gropile din oras inca multi ani inainte, indiferent cine va fi primar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sandu,

    ai dreptate, nu sunt specialist in drumuri, dar cunostintele teoretice minime pe care le am imi permit sa inteleg ca in iarna asta nu s-ar fi putut rezolva nimic. Drumurile trebuiau facute in primavara-vara-toamna, dar atunci isi facea mendrele vechea conducere, ceea ce nu l-ar fi lasat pe Dorin sa faca nimic. Nici eu nu prea simpatizez cu nimeni, dar, cum spunea si Postolachi, din 2 rele il alegi pe cel mai mic. Plus ca deja au devenit stresante ideile astea cu eutanasierea si aici ma refer la Ivan care vad ca numai caini vede in fata. Pacat ca din tot ce inseamna si tot ce a facut Dorin, acum au ramas numai cainii. Nu doresc raul nimanui, dar vreau sa va ganditi la copiii vostri sau la voi cand veti nimeri pe o strada pustie si veti fi inconjurati de caini infometati. Nu ati vazut filmul "Dulaii"?

    Ai dreptate, sunt mic, dar am suficienta luciditate incat sa fac diferenta intre ce a fost si ce este.

    Nu comparam Romania cu Moldova, comparam doar niste bani pe care primaria nu cred ca ii are pt dezapezire.

    Ma gandesc ca ai inteligenta necesara ca sa intelegi ca nu te critic prin aceste randuri, ci doar exprim niste puncte de vedere peste care tu ai trecut pe neobservate.

    Bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ion, eu ma conduc de etica de jurnalist atunci cand scriu ceva. Daca e de laudat - laud, daca e de criticat - critic. In cazul nostru cred ca am fost prea bland cu primarul. MERITA O CRITICA MULT MAI DURA. Ca el a incercat nu stiu ce e alta treaba. E prea putin pentru un primar de capitala sa se limiteze la o incercare. El trebuie sa faca lucruri concrete, lucruri bune pentru oamenii acestui oras. Tu trebuie sa intelegi ca aici nu-i vorba de politica.

    Si tie iti doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune