Nicolae Ciornîi ia luat locul soţiei lui Nicolae Juravschi

Nicolae Ciornîi va merge la Vancouver în locul soţiei lui Nicolae Juravschi. Preşedintele comitetului naţional olimpic a afirmat că patronul Zimbrului a fost singurul sponsor, care a ajutat financiar sportivii în pregătirea pentru Olimpiadă. Restul banilor pentru CNO au fost alocaţi din bugetul de stat.

Guvernul a acordat anul trecut 850 de mii de lei pentru pregătirea sportivilor moldoveni participanţi la Jocurile Olimpice de la Vancouver. Exact aceeaşi sumă a primit Comitetul naţional Olimpic de la omul de afaceri Nicolae Ciornîi.

"Vorbind de sponsori aş vrea să-l menţionez pe Nicolae Ciornîi. Acum un an acesta a acordat 850 de mii de lei pentru CNO", a declarat preşedintele CNO, Nicolae Juravschi (foto).

În contrapartidă Comitetul Naţional Olimpic i-a oferit patronului Zimbrului o acreditare la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

"Cine merge la Vancouver? Merge Ciornîi cu soţia, fiind singurul sponsor. După regulament eu ar trebui să merg cu soţia mea, pentru că vor fi întâlniri oficiale. Dar soţia mea va rămâne acasă, iar acreditarea i-o ofer lui Ciornîi. Suntem nevoiţi să facem asta, e o ruşine, dar asta e", spune Juravschi.

Moldova va fi reprezentată la Vancouver de şapte sportivi. Patru din ei provin din alte ţări şi au luat cetăţenia pentru a putea participa la competiţii internaţionale. Pe lângă sportivi în delegaţia Moldovei la Jocurile Olimpice au intrat încă opt persoane din staff-ul tehnic. Delegaţia va fi însoţită de patru jurnalişti, preşedintele CNO şi cei doi sponsori Nicolae Ciornîi şi un reprezentant al firmei furnizoare de echipament.

Sursa: Publika TV

Comentarii

  1. Sandu ai auzit vreo data de asa portar moldovean Iurie Lodighin?

    RăspundețiȘtergere
  2. nustiu ce-i cu el ca eu tot nam auzit de dinsu,team intrebat daca al stii fiindca am citi un coment pe un sitte ca cine il stie pe Iurie Lodighin,deaceea si team intrebat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune