Steaua lui Stoichiță

Steaua – Ceahlăul 1-3
Prima înfrângere a Stelei pe teren propriu din istoria meciurilor cu Ceahlăul Piatra Neamț

O fi analfabet Gigi, dar nu e prost. Nu știe fotbal, dar are intuiție. Iar norocul înseamnă mult în fotbalul de azi, în condițiile în care nivelul echipelor s-a egalat. Știa Gig ice spune înainte de meci. Nu e atacant Tănase cum nu dai. Revin la Tănase.

Stoichiță a revenit în Ghencea acum o jumătate de an. A revenit ca un miel, resemnat că va cădea în oală în scurt timp. Nici el nu s-a așteptat că va rezista atât de mult pe banca Stelei. Dar, după o campanie de achiziții din care a avut și el de câștigat (impresarii știu de ce spun asta), poliglotul a crezut că, chiar este antrenor… Fals. Steaua nu e Armenia și nici Panama. Ca să nu mai vorbesc de Cipru sau Moldova.

De achiziții nu vreau sa vorbesc. Le consider ratate. Karamian? E același lucru ca și Alexanean. Vă mai amintiți petrecărețul de la Zimbru, care stătea mai mult la discoteca City decât la stadion? Cu armeni nu faci performanță. Cine este Armenia pe plan fotbalistic? Nimeni. Moldova este cu 5 capuri peste Armenia. Și dacă tot ai făcut achiziții, domnișoară, îi mai ții în teren pe Baciu și Petre Marin? (Tocmai dă un interviu acum la gsp.tv și cred că a folosit de 10 ori cuvântul ”domnișoară”, fiind intervievat de o jurnalistă).

Tănase zboară. E visător. Păcat de el. L-a amețit o… fată bună. Toată presa din România e numai ”bomba sexi”. Păcat de el. Dar fotbalist nu va mai fi.

Și la final. ”Pinalti” n-a fost la meci. Gheorghe Ștefan a preferat să rămână la Piatra Neamț pentru că a avut un oaspete de calibru. E vorba de primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Mare treabă trebuie să aibă Chirtoacă la Piatra Neamț. Satul arde, iar baba se piaptănă.

Comentarii

  1. Un meci oribil...imi era greata de meci si ma durea inima ce s-a ales din echipa Stelei care acum kitiva ani era la un pas de finala cupei UEFA...

    p.s. Daca pina acum eram inpotriva "ciobanului" astazi kiar ii dau dreptate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua demult nu mai este ce a fost cindva... Jucatorii fac 2-3 meciuri bune si se simt staruri, numai fitele din ei... Intra la meci cu gulerele ridicate..."pijoni". imi place stilul autocrat lui Dan Petrescu de a antrena, imi pare ca e singurul care ar putea face ordine "in vestiarul" Stelei..

    RăspundețiȘtergere
  3. sandule daca tu spui ca artiom karamian nu-i fotbalist, lasate de domeniul asta nu pricepi nimic.cand ati fost voi moldovenii peste armeni.poate-n vise.va bat armenii orcand.

    RăspundețiȘtergere
  4. P-u curier: Nici chiar asha, sa intseleg ca eshti roman,da? De asta aveti fotbalul asha de delasat, ca nu vreti sa recunoasteti ca in campionat toti stranierii sunt de mina a doua, majoritatea, prea mult discutati si mai putin fotbal jucati... Daca s-ar baga in MD macar un sfert din banii bagati la voi... Da pe armeni ii batem shi la 2 noaptea de nu nimeresc usha de la vestiare :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gigi are partea lui de vina. A vandut si n-a cumparat nimic in schimb. Cat despre "meciul" dintre armeni si moldoveni, cred ca e echilibrat. Acum doua-trei decenii ne bateau armenii de ne iesia fumul pe urechi. Dovada ca Ararat Erevan a fost si campioana URSS. Astazi insa lucrurile stau altfel. Dovada ca la ultima partida directa Moldova a batut cu 4-1 chiar la Erevan! Karamian? Dupa mine este un fotbalist bunisor. Nici prea-prea, nici foarte-foarte!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune