Suvorov nu poate fi legitimat până când nu-şi ia permis

În proporţie de 99 la sută Alexandru Suvorov este transferat la FC Cracovia! Cel puţin asta susţine agentul jucătorului, Leonid Istrati. Internaţionalul moldovean îşi aşteptă permisul de muncă pentru a putea fi legitimat oficial la formaţia poloneză.

Alexandru Suvorov a fost transferat de la Sheriff Tiraspol la MKS Cracovia pentru suma de 3 sute de mii de euro şi a semnat un contract valabil pe trei ani. Aceasta este informaţia vehiculată în presa sportivă din Polonia, însă fostul jucător al Sheriffului nu va putea fi legitimat la Cracovia dacă nu obţine permisul de muncă.

"Contractul intră în vigoare din momentul ce el este înregistrat, dar în Polonia este aproape ca în Anglia, trebuie să obţii permisul de muncă. A rămas o nimica toată, permisul de muncă să-l obţinem, şi se poate spune că 99 la sută este jucătorul lor.", spune agentul jucătorului, Leonid Istrati.

MKS Cracovia a realizat cel mai scump transfer din istoria clubului.

"Pot să spun că e o sumă-record pentru echipă, dar nu pot să confirm suma. Acolo am un punct de confenţialitate şi nu am dreptul să spun. Acestea sunt problemele interne ale clubului.", adeclarat Leonid Istrati.

Suvorov s-a întors acasă pentru a-şi perfecta actele, iar în scurt timp se va alătura polonezilor într-un cantonament din Cipru.

"Echipa pleacă în Cipru pe data de 5 februarie. Până acum a făcut pregătirile în Polonia. Suvorov a fost testat pe toate poziţiile, a jucat şi ca mijlocaş defensiv.", spune impresarul fotbalistului.

Alexandru Suvorov este produsul Şcolii sportive nr. 11 Goliador din Chişinău. El a evoluat pentru Sheriff din 2002 până în 2007. Apoi a fost împrumutat pentru două sezoane la FC Tiraspol. În 2008 a revenit la Sheriff şi a jucat până în 2010. Suvorov are 17 selecţii la naţionala Moldovei.

Sursa: Publika TV

Comentarii

  1. Macar un jucator din echipa nationala a plecat in Europa si va veni la nationala fara probleme, ca restul cu Rusia o sa avem probleme mari

    RăspundețiȘtergere
  2. Vlad,s-a rezolvat dupa kum am intseles ku acei din Russia (pozitiv)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune