Amical cu Anglia?!

Epureanu contra Rooney! Moldova ar putea juca un meci amical cu Anglia! Federaţia Molovenească de Fotbal planifică pentru naţională un cantonament în Austria. În luna mai în această ţară se vor pregăti mai multe echipe calificate la Mondialul din Africa de Sud, printre care şi reprezentativa Albionului.

Naţionala Moldovei intenţionează să facă în luna mai un cantonament în Austria. Conducerea federaţiei se află deja în negocieri cu posibilii adversari.

RADU REBEJA, vicepreşedinte FMF:
"Noi de mult am discutat şi cu conducerea şi cu antrenorul ca să organizăm un cantonament. Avem doar o singură dată programată pentru un meci amical, 11 august, iar asta e foarte puţin."

Exact în această perioadă în Austria se vor afla mai multe echipe calificate la Campionatul Mondial. Rebeja spune că va încerca să profite de asta şi să găsească un adversar celebru.

RADU REBEJA, vicepreşedinte FMF:
"În Austria se vor afla multe echipe în pregătire pentru Campionatul Mondial. Încercăm să ne înţelegem şi cu o echipă de top."

La sfârşitul lunii mai în Austria se vor pregăti naţionalele din Mexic, Japonia, Honduras, Camerun, dar şi Anglia. Echipa lui Fabio Capello are programat un cantonament de 7 zile. Tot în Austria în acea perioadă se vor antrena şi naţionalele României, Slovaciei şi Azerbaidjanului.

sursa: Publika TV

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune