Balint impresionat de Publika TV

Gabi Balint a fost azi la Publika TV. Selecționerul Moldovei a povestit despre perioada de glorie a echipei Steaua, despre pasiunea lui pentru motociclete și despre problemele de la națională.

Din ce am reținut, Balint a rămas decepționat de nivelul campionatului intern. Chiar și așa a remarcat câțiva jucători pentru echipa națională. Nu a dat nume ”ca să nu-i descurajez pe ceilalți”, la fel cum n-a dat numele jucătorilor care l-au dezamăgit în amicalul cu Kazahstan: ”Orice fotbalist poate prinde o zi mai proastă”.

Balint spune că nu este un ”salvator” pentru națională și că trebuie să fim realiști: nu putem sări mai sus decât capul. Își face cele mai multe griji cu jucătorii de la Kuban Krasnodar, care ar putea lipsi de la convocări. Cu naturalizările e mai greu decât s-a crezut inițial. Deocamdată nu are nicio candidatură reală.

La capitolul ”diverse”, selecționerul a povestit cum a înregistrat un disc de autor cu muzică electronică, de ce nu va vorbi niciodată în viață cu Marian Iancu și de ce Steaua din anii 80 nu avea nevoie de blaturi: pentru că era mult peste celelalte echipe.

În fine (de fapt a fost de la intrarea în sediu) Balint a afirmat că nu a mai văzut în viața lui un studio atât de mare și impresionant ca cel de la Publika TV.

Comentarii

  1. Sandu dapu interviu cu GABI BALINT cind va aparea sa vedem si noi ce a spus? Il asteptam

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca vom da interviul integral. A fost mai mult o discutie, decat un interviu

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa,ei asta ii rau,daka tot lati chemat la voi in redactie trebuie sai luati si un interviu ca lumea doreste sa afle mai multe de la dinsu despre fotbalu nostru si chiar si despre viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. fix aceleasi impresii le-a avut cind a vizitat jurnal tv :D... el face un tur al televiziunilor

    RăspundețiȘtergere
  5. pai, sigur ca trebuie sa faca cunostinta cu ziaristii mai intii. nu stiu in ce articole aici pe blog am citit despre indiferenta jurnalistilor fata de sport. De la o reclama buna se incepe totul. Balint e BRAVO ca nu a numit jucatorii pe nume, fiindca ca un selectioner bun, dupa parerea mea, trebuie mai intii sa gaseasca acele plusuri a jucatorilor ca apoi sa poata rezilia laturile negative. sper ca incurind nationala noastra sa poata arata noua un fotbal exceptional, si la cre noi suporterii sa zicem "HAI MOLDOVA". si intorcindu-ma la jurnalisti sa fie pe faza toti cei care scriu sport nu numai un-doi cum este la noi in moldova. asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune