Balint la debut

Gabi Balint va debuta astăzi pe banca tehnică a naţionalei Moldovei. Chiar dacă este doar un meci amical, selecţionerul consideră partida cu reprezentativa Kazahstanului la fel de importantă ca şi cea cu Olanda. Întâlnirea va începe la ora 19.30 şi nu va fi televizată în Moldova.

GABI BALINT, selecţioner Moldova
"Meciul cu Kazahstan poate nu-i aşa de important ca şi cu Finlanda sau Olanda din toamnă pentru jucători. Însă pentru mine orice meci este la fel de important."

Moldova a mai jucat cu naţionala Kazahstanului doar o singură dată, într-un meci amical în februarie 2008. Partida a avut loc tot în Antalya. Atunci echipa lui Dobrovolschi a învins cu 1 la 0. În comparţie cu meciul precedent ambele formaţii şi-au schimbat antrenorii. Acum selecţionerul reprezentativei Kazahstanului este germanul Bernd Storck, fost jucător la Borussia Dortmund.

GABI BALINT, selecţioner Moldova:
"Mi-a plăcut ca echipă, o echipă foarte echilibrată pe compartimente, o echipă omogenă, vom avea un meci dificil prin prisma faptului că ne lipsesc o serie de jucători."

Înainte de amicalul cu naţionala Kazahstanului, selecţionerul Gabi Balint nu a putut aduna nici măcar 18 fotbalişti! După ce mai mult de 10 jucători nu au răspuns la convocări, în ultimă instanţă a fost chemat la lot mijlocaşul Daciei Chişinău, Eugeniu Gorceac. Astfel, doar 8 jucători au făcut deplasarea din Chişinău în Antalia. Noul căpitan al naţionalei, Alexandru Epureanu, a venit în Turcia direct din Spania, unde se afla în cantonament cu echipa Dinamo Moscova. Ultimii s-au alăturat lotului jucătorii din campionatul Ucrainei, Alexandru Onica şi Victor Comlionoc.

Meciul amical dintre Moldova şi Kazahstan se va juca astăzi, de la ora 19.30, pe stadionul Ataturk din Antalia. Aceasta va fi prima partidă a lui Gabi Balint pe banca naţionalei Moldovei.

sursa: Publika TV
foto: informaţia-zilei.ro

Comentarii

  1. moldova a invins cu 1-0 gol epureanu

    citim rezumatul meciului

    www.divizianationala.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune